ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАКУПУ ХАЛЕ

Данас, 23. децембра у Свечаној сали општине Бач, председник општине Драган Сташевић и директор предузећа Крибор 021 потписали су уговор о закупу производне хале изграђене у Индустријској зони Бач.

Захваливши се руководству општине Бач на челу са председником Драганом Сташевићем, господин Никола Чавка, директор Крибор 021, је истакао да је сарадња са општином Бач од самог почетка била одлична и да је управо захваљујући озбиљно схваћеном послу данас потписан овај уговор. Како је рекао, фирма се бави производњом палета и гајбица и делова за гајбице, односно прерадом дрвне масе а 50 радника за општину Бач је велико као 3500 радника за Нови Сад те се идеја коју је општина Бач препознала и у коју је уложила максималне напоре сада спроводи у дело.
 
Председник општине Бач Драган Сташевић је изразио задовољство што је направљен још један корак у циљу отварања нових радних места и запошљавања лица са територије наше општине. Када се почетком наредне године у овој хали запосли 50 радника то ће значити смањење стопе незапослености у општини Бач за 3% али и обезбеђење прихода у кућни буџет  50 породица. Осим тих 50 радника, очекује се да сезонски буде запослено и око 30 људи и то не само на месец или два него у трајању од 6 месеци. Ово је један од најважнијих послова у току 2016. године, од саме изградње хале па све до закључења овог уговора, а постоје и озбиљне намере других лица и предузећа да управо у Индустријској зони отворе погоне и да се у њима, како су истакли у писму о намерама, упосли још неколико десетина радника на чему се већ интезивно ради да би у 2017. години још више радника добило посао. 
 
Закупнина хале од 1150 м2 на годишњем нивоу износиће око 1 милион динара. 
 
Неколико тренутака пре потписивања овог уговора заменик начелника ОУ Бач Драган Бањац и директор фирме Слован Прогрес доо Ђуро Боцка потписали су уговор о извођењу завршних радова у овој хали. 
Господин Боцка је нагласио да је рок за извођење радова 30 радних дана и да ће он бити испоштован. 
ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАКУПУ ХАЛЕ
ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАКУПУ ХАЛЕ
ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАКУПУ ХАЛЕ
ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАКУПУ ХАЛЕ