March 2017

НОВ УЛАЗНИ ПОРТАЛ У АМБУЛАНТИ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ

НОВ УЛАЗНИ ПОРТАЛ У АМБУЛАНТИ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ

У амбуланти у Бачком Новом Селу постављен је нов улазни портал јер је стари дрвени портал  већ дотрајао и била је неопходна његова замена.

Председник општине Бач Драган Сташевић и в.д. директора ДЗ Бач Жељко Меселџија обишли су овај објекат како би се уверили да је све урађено по плану и да је то сада адекватан улаз за једну амбуланту.

СЕМЕ СОЈЕ, КУКУРУЗА И СУНЦОКРЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНУ ШКОЛУ

СЕМЕ СОЈЕ, КУКУРУЗА И СУНЦОКРЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНУ ШКОЛУ
Председник општине Бач Драган Сташевић уручио је средњој Пољопривредној школи у Бачу донацију у виду средстава за сетву. 
Семе соје у количини од 700 кг, кукуруза у количини од 64 кг и сунцокрета у количини од 22 кг однето је на школску економију где је уручено директору школе Драгану Новаковићу. 

ОТВОРЕН НОВИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОН У БАЧУ

ОТВОРЕН НОВИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОН У БАЧУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је данас општину Бач, где је у новој хали у Индустријској зони а у присуству руководства ове општине, отворио производни погон фабрике дрвне амбалаже и производа од дрвета, „KSC Tectona“

Изградњу хале по највишим стандардима је финансирала општина Бач у циљу привлачења инвеститора и отварања нових радних места а уз учешће Министарства привреде.

ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ПОСЕТИЋЕ ОПШТИНУ БАЧ

У уторак, 28. марта 2017. године, председник Покрајинске владе Игор Мировић посетиће општину Бач, где ће у индустријској зони у 11.00 сати, у присуству руководства Општине, отворити нови производни погон фабрике дрвне амбалаже и производа од дрвета, „KSC Tectona“.

ВУК РАДОЈЕВИЋ ОДРЖАО ТРИБИНУ У СЕЛЕНЧИ

ВУК РАДОЈЕВИЋ ОДРЖАО ТРИБИНУ У СЕЛЕНЧИ

На јучерашњој трибини за пољопривреднике коју је у сали ватрогасног дома у Селенчи одржао покрајнски секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић пољопривредницима су представљене мере ресорног секретаријата, те могућности које им стоје на располагању, пре свега коришћење бесповратних средстава путем конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду и кредитних могућности Фонда за развој пољопривреде Војводине.

УРУЧЕНИ УГОВОРИ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА ИЗ ОПШТИНЕ БАЧ

УРУЧЕНИ УГОВОРИ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА ИЗ ОПШТИНЕ БАЧ

У свечаној сали општине Бач председник општине Драган Сташевић уручио је председицима спортских клубова и организације са територије општине Бач уговоре о финансирању/ суфинансирању годишњих програма и посебних програма у 2017. Години.

ГОДИШЊИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА

ГОДИШЊИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА

На данашњи дан 1999 године започети су ваздушни напади НАТО-а на Савезну Републику Југославију . Напади су трајали наредних 78 дана и према проценама државних органа животе је у њима изгубило преко 2500 људи. У бомбардовању  тешко су оштећени инфраструктура, привредни објекти, школе, здравствене установе, медијске куће, споменици културе. У сећање већине људи урезао се звук сирена за узбуну, које су означавале почетак и крај опасности за грађане.

ИСПЛАТА УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

ИСПЛАТА УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА
Општина Бач је данас , 23. Марта 2017.године исплатила укупно 529 стипендија за месец Март, односно пету по реду од планираних осам стипендија за школску 2016/2017.годину у укупном износу од 1.903.000,00 динара. Исплаћено је 334 ученичких стипендија у укупном износу од 1.155.000,00 динара и 195 сдудентских стипендија у укупном износу од 748.000,00 динара.
 

ПОКЛОН ЈАБУКЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ВРТИЋА

ПОКЛОН ЈАБУКЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ВРТИЋА
Јуче, 22. Марта председник општине Бач Драган Сташевић у друштву председника Општинске организације инвалида рада Радета Кондића уручио је ПУ Колибри Бач донацију у виду 250кг јабука.
 
Иницијатор ове акције јесте управо Општинска организација инвалида рада a спонзоре је пронашла њихова месна канцеларија у Селенчи која је и  организовала испоруку јабука.

Pages