ПРИЈАВИТЕ ВАШЕ ДЕТЕ ЗА ВРТИЋ БЕЗ ОДЛАСКА НА ШАЛТЕР ПОМОЋУ ЕЛЕКТРОНСКЕ УСЛУГЕ ЕВРТИЋ

Иако је  услед проглашења ванредног стања због избијања епидемије вируса COVID 19 обустављен рад предшколских установа у Србији, Влада Републике Србије је посредством свог интернет портала еУправа и услуге еВртић омогућила грађанима електронски упис деце у предшколске установе.

Услуга еВртић омогућава електронску пријаву за упис деце у предшколске установе. Уместо одласка на шалтере, пријаву можете обавити из свог дома на порталу еУправа (https://euprava.gov.rs/vrtic)  , где можете да пронађете све потребне информације о упису деце у предшколске установе.

Електронско подношење пријаве вршите попуњавањем електронског обрасца на порталу еУправа (https://euprava.gov.rs/vrtic)  , при чему прилагање извода из матичне књиге рођених, уверења о пребивалишту и уверења о запослењу није потребно, јер службеници по службеној дужности прибављају неопходне податке.

Услуга ће бити активирана периоду када буде актуелан упис у предшколске установе на следећој адреси   https://euprava.gov.rs/usluge/5378  .

Да бисте користили ову електронску услугу неопходно је да на порталу еУправа креирате свој кориснички налог. Све потребне информације о томе можете да пронађете на https://registracija.eid.gov.rs/kreiranje-naloga

Све додатне информације о упису деце у вртић могу се добити на телефон 021/6071-770  или електронском поштом  kolibri.pravnik@gmail.com

 

ПРИЈАВИТЕ ВАШЕ ДЕТЕ ЗА ВРТИЋ БЕЗ ОДЛАСКА НА ШАЛТЕР ПОМОЋУ ЕЛЕКТРОНСКЕ УСЛУГЕ ЕВРТИЋ