Мај 2018

ПОТПИСАНА ТРИ НОВА УГОВОРА СА АПВ У ЦИЉУ РАЗВОЈА ПОЉОПРИВРЕДЕ

ПОТПИСАНА ТРИ НОВА УГОВОРА СА АПВ У ЦИЉУ РАЗВОЈА ПОЉОПРИВРЕДЕ

Председник Покрајинске владе, Игор Мировић, уручио је данас, 25 маја,  три  уговора о додели бесповратних средстава општини Бач за област пољопривреде и то за уређење атарских путева и отресишта, затим за уклањање дивљих депонија као и за уређење каналске мреже. Уговоре је у име општине Бач примио помоћник председника општине Иван Ловас.

ПРОДУЖЕЊЕ РОКА ЗА ПРИЈАВУ ИЗБЕГЛИЦА НА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ МОНТАЖНИХ КУЋА

Обавештавају се заинтересована лица и то избеглице које су, услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији да је рок за пријаву на јавни позив за доделу 30 монтажних кућа у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 8 – компонента монтажне куће објављен дана 25. априла 2018.

ОДЛУКА О РЕШАВАЊУ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА

Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала обавештава да је Одлука о решавању стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова објављена, дана 22. маја 2018.

ПОКРАЈИНА СУФИНАНСИРА ИЗРАДУ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ДВА ПАРКИНГА И ПОВЕЗИВАЊЕ САОБРАЋАЈНИЦА У БАЧУ

Председник општине Бач,  Борислав Антонић је дана 21.05.2018. године u Новом Саду потписао  уговор за суфинансирање  израде пројектно техничке документације паркинг зона и повезивања саобраћајница у насељу Бач  .

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештење о објављивању Одлуке о решавању стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја остварених бодова.
 

ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ БАЧ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ

ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ БАЧ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ

У Новом Саду, 15. маја, отворен је 85. по реду Међународни сајам пољопривреде, где ће до краја сајма наступити преко 1.500 излагача из 30 земаља и бити представљени производи и услуге у области пољопривреде из 60 земаља.
Ове године, учешће на сајму је веће за око 10 % од претходне године, већина излагача је из иностранства а Француска као највећа пољопривредна сила у Европи је овогодишњи партнер.

НАЈАВА ТРИБИНЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

У понедељак, 14. маја 2018. године, у Великој сали КПЦ у Бачу, са почетком у 19 часова, за све пољопривреднике са територије општине биће одржана трибина у оквиру које ће бити представљени актуелни конкурси и покрајинске субвенције из области пољопривреде.

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАСПИСАНИМ КОНКУРСИМА ПОКРАЈИНСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Канцеларија за пољопривреду обавештава све пољопривреднике са територије општине Бач да је Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао следеће конкурсе:

Pages