ОБАВЕШТЕЊА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ ПОЗИВУ ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА ПРИ КУПОВИНИ 21 СЕОСКЕ КУЋЕ СА ОКУЋНИЦОМ И ДОДЕЛОМ ПАКЕТА ПОМОЋИ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ ПОЗИВУ ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА ПРИ КУПОВИНИ  21 СЕОСКЕ КУЋЕ СА ОКУЋНИЦОМ И ДОДЕЛОМ ПАКЕТА ПОМОЋИ

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" БАЧ

Oбавештавају се родитељи деце који су корисници дневног боравка за децу са посебним потребама школе у Бачу, да ће општина Бач у најкраћем могућем року пронаћи начин да се настави са досадашњим радом у образовању и боравку деце а како је то било до сада. Моле се родитељи деце за стрпљење.

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЂАЧКИ АУТОБУСИ

ЈКП Тврђава 21.октобра 2016.год ,  почиње са бесплатним превозом ученика и студената општине Бач из Новог Сада и Футога, преко Бачког Петровца до Бача као и из Сомбора за Бач.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Основни Суд
 
Обавештавају се грађани општине Бач да ће Основни Суд у Бачкој Паланци, канцеларија суда за пријем и оверу у Бачу послове из своје надлежности обављати сваког понедељка у времену од 7:30 до 15:30 часова. 
 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се сва заинтересована лица за остваривање права пречег закупа на територији општине Бач да је Комисијa за израду предлога годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини општине Бач за 2017. годину, усвојила измену и допуну јавног позива за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Бач за 2017. годину.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се становници насеља „Лабудњача“ да је у разговору председника општине Бач Драгана Сташевића са руководством МК Групе договорено да се не изврши искључење струје са далековода који врши напајање бунара са ког се снабдевају становници поменутог насеља. Прекида у снабдевању водом неће бити а бунар који се налази у насељу „Лабудњача“ ће и даље наставити са радом.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се грађани општине Бач да је након дописа упућеног директорки Републичког Завода за здравствено осигурање а на иницијативу председника општине Бач Драгана Сташевића  донета одлука да првостепена лекарска комисија Матичне филијале за Јужнобачки округ настави са пружањем услуга осигураницима са територије наше општине у просторијама у Бачу.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се грађани општине Бач да Правобранилаштво општине организује бесплатну правну помоћ. Правна помоћ и савети ће се пружати грађанима сваког петка у термину од 10 до 14 часова у просторијама Општинске Управе. Термин за правну помоћ је потребно заказати на телефон 021/770-075.

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДНОМ ВРЕМЕНУ КАНЦЕЛАРИЈЕ У БАЧУ ОСНОВНОГ СУДА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДНОМ ВРЕМЕНУ КАНЦЕЛАРИЈЕ У БАЧУ ОСНОВНОГ СУДА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

Канцеларија за пријем писмена, Оверу исправа и потписа, те за давање информација о одржавању судских дана у Бачу ће од 01. децембра 2015. године бити отворена сваког понедељка у времену од 7:30 до 15:30 часова. Адреса кацеларије је Трг др Зорана Ђинђића бр.2 , II спрат, канцеларије број 204 и 205.