ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ ПУСТИЛА У РАД ДВА ПОС ТЕРМИНАЛА

Општинска управа Бач у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије поставила и пустила у рад два  ПОС терминала у згради општине.

Оба ПОС терминала су постављена у Пријемној канцеларији у приземљу зграде општинске управе  Бач.

Постављањем ПОС терминала грађанима је омогућено електронско плаћање платним картицама (DinaCard, Visa и Mastercard), без обзира на банку издаваоца. На тај начин могу се плаћати све врсте такси и накнада како републичке тако и локалне чији је прималац јединица локалне самоуправе, односно порези на имовину правних и физичких лица.

Плаћање платним картицама на ПОС терминалима на шалтерима општинске управе, представља ће уштеду времена чекања у редовима, отклонити потребу одласка до поште или банке и поновни долазак на шалтере локалне самоуправе и повећати ефикасност у пружању услуга грађанима, јер се скраћује процедура подношења захтева.

Једном речју, грађанима се омогућава лакше и брже коришћење услуга локалне самоуправе. Коришћење ПОС терминала за плаћање, обезбедиће и најниже провизије за уплате на шалтерима, 45 динара за износе мање од 4.500 динара, односно један одсто за већа плаћања.

 

 

ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ ПУСТИЛА У РАД ДВА ПОС ТЕРМИНАЛА