June 2018

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ „НАГРАДЕ ЕУ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ/НАГРАДЕ ЕВРОПА НОСТРЕ 2018“ И „ГРАНД ПРИЈА“ ПРОЈЕКТУ „ВЕКОВИ БАЧА“

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ „НАГРАДЕ ЕУ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ/НАГРАДЕ ЕВРОПА НОСТРЕ 2018“ И „ГРАНД ПРИЈА“ ПРОЈЕКТУ „ВЕКОВИ БАЧА“vvvv

ЈУЧЕ 28.јуна 2018.године у 12.00 часова у простору Тврђаве Бач у Бачу, одржана је  конференција за новинаре, поводом доделе „Награде  ЕУ за културно наслеђе/ Награде Европа Ностра 2018“, односно признања „Гранд при“ пројекту „Векови Бача“ које је тај пројекат добио протекле седмице у Берлину.

У БАЧУ ОТКРИВЕНО СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ БОРЦИМА И ЦИВИЛИМА У РАТОВИМА ОД 1990 ДО 1999 ГОДИНЕ

У БАЧУ ОТКРИВЕНО СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ БОРЦИМА И ЦИВИЛИМА У РАТОВИМА ОД 1990 ДО 1999 ГОДИНЕ

Дана 28.06.2018 године у Бачу свечано је откривено Спомен обележје погинулим борцима и цивилима у ратовима од 1990 године до 1999 године.
Том приликом присуствовали су породице и родбина погинулих, подпредседник Скупштине Аутономне Покрајне Војводине Дамир Зобеница, покрајнски председник Удружења српских ратних ветерана Дарко Пауновић, председник општине Бач Борислав Антонић, председница Удружења српских ратних ветерана Бач Снежана Модић, који су се  обратили присутнима

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА НОВО ЗАПОШЉАВАЊЕ

Општина Бач је објавила Јавни позив за доделу субвенција послодавцима који припадају приватном сектору на територији општине Бач, за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима. Субвенције се додељију једнократном износу, ради запошљавања незапослених који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање  Испостава Бач.

КРЕЋЕ РЕКОНСТРУЦИЈА ЛОКАЛНОГ ПУТА ОД ''ЧАРДЕ'' ДО ПЛАВНЕ

КРЕЋЕ РЕКОНСТРУЦИЈА ЛОКАЛНОГ ПУТА ОД ''ЧАРДЕ'' ДО ПЛАВНЕ

Начелница Општинске управе Бач, Валентина Ситнић је данас са предузећем ''Пут-инвест'' потписала уговор о реализацији радова на реконструкцији локалног пута Л-3 од државног пута 2а реда број 112 до насеља Плавна. Општина Бач је конкурисaла код Управе за капитална улагања АПВ са горе поменутим пројектом чија је укупна вредност нешто више од 142.000.000,00 динара.

КОНАЧНА ЛИСТА СА РЕДОМ ПРВЕНСТВА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БАЧ

Објављена Коначна листа са редом првенства за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Бач доделом пакета грађевинског материјала. Листа је истакнута на огласним таблама Општинске управе Бач, месним канцеларијама, на интернет презентацији Општине Бач и Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије.
Коначна листа

页面