January 2019

ПРЕДСТАВНИЦИ КОМПАНИЈЕ МАГНА РАЗГОВАРАЛИ СА ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ГРАЂАНИМА БАЧА ЗА РАД У ОВОЈ ФИРМИ

ПРЕДСТАВНИЦИ КОМПАНИЈЕ МАГНА РАЗГОВАРАЛИ СА ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ГРАЂАНИМА БАЧА ЗА РАД У ОВОЈ ФИРМИ

Представници компаније "Магна", одржали су данас у Малој сали Дома културе у Бачу разговоре са свим грађанима општине Бач, који су заинтересовани за рад у овом гиганту.
Канадска компанија "Магна Ситинг" на територији Србије успешно послује од 2013.године, када су свој први погон отворили у Оџацима.
Са преко хиљаду запослених ова фирма представља сигурног послодавца и увек отвара нова радна места.

ОПШТИНСКА УПРАВА ОРГАНИЗУЈЕ ПОСЕТУ ДРЖАВНОМ ПЧЕЛАРСКОМ САЈМУ

ОПШТИНСКА УПРАВА ОРГАНИЗУЈЕ ПОСЕТУ ДРЖАВНОМ ПЧЕЛАРСКОМ САЈМУ

Обавештавају се сви заинтересовани пчелари са територије општине Бач да општинска управа, и ове године, организује посету ДРЖАВНОМ ПЧЕЛАРСКОМ САЈМУ који се сада, по 11. пут организује у Београду. Одлазак на сајам је предвиђен за суботу, 09. фебруара 2019. године. Сајам је иначе осмишљен као смотра пчеларства и место где пчелари практичари и произвођачи опреме за пчеларство представљају своја достигнућа.

ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПРИМЕНУ АПЛИКАЦИЈЕ AGROLIFE

ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПРИМЕНУ АПЛИКАЦИЈЕ AGROLIFE

Према заказаном термину, у петак 25.01.2019.године у свечаној сали зграде општинске управе одржана је обука за примену Апликације AgroLife, која у себи, између осталог садржи и вођење евиденције "Књиге поља" путем апликације на мобилном телефону или путем налога на рачунару.

Програмери из фирме  „Greensoft“ су свим присутним пољопривредницима представили апликацију и кроз интеракцију и практичан рад - обучили их да раде на истој.

У БАЧУ ОДРЖАНА СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

У БАЧУ ОДРЖАНА СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

Народна библиотека "Вук Караџић" и Културно уметничко друштво "Младост" из Бача, организовали су 27.јануара у 19.00 часова у Великој сали Дома културе у Бачу, Светосавску академију.

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић је заједно са својим сарадницима присуствовао пригодном програму.

У БАЧУ ОБЕЛЕЖЕНА ШКОЛСКА СЛАВА СВЕТИ САВА

У БАЧУ ОБЕЛЕЖЕНА ШКОЛСКА СЛАВА СВЕТИ САВА

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић присуствовао је данас заједно са својим сарадницима приредби коју су поводом обележавања школске славе Светог Саве, приредили ученици основне школе "Вук Караџић" из Бача.

Председник Скупштине општине Бач доктор Зоран Новаковић и начелница Oпштинске праве Валентина Ситнић су такође присуствовали пригодном свечаном програму.

У БОЂАНИМА ОДРЖАН 14. СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У ШАХУ

У БОЂАНИМА ОДРЖАН 14. СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У ШАХУ

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић, учествовао је данас на 14. светосавском турниру у шаху.

Месна заједница Бођани и Шах клуб "Вељко Влаховић", и ове године су организовали овај традиционални турнир и окупили све шаховске сладокусце, који су демонстрирали завидно умеће у поменутој дисциплини.

 

У БАЧУ ЗАВРШЕН СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

У БАЧУ ЗАВРШЕН СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић присуствовао је синоћ завршници светосавског турнира у малом фудбалу, који се традиционално сваке године током јануара месеца одржава у Спортској хали Бач.

Треће место заузела је екипа ОЗЗ ЛИВАДЕ из Товаришева јер је савладала екупу КАФФЕ БАР ЦЕНТРА резултатом 3:2. У борби за прво место, након извођења пенала успешнија је била екипа СПОРТМАНИЈЕ, док је тим ЦИРИХА овогодишњи вицешампион.

ОБЕЛЕЖЕНА ШКОЛСКА СЛАВА У СЕЛЕНЧИ

ОБЕЛЕЖЕНА ШКОЛСКА СЛАВА У СЕЛЕНЧИ

Председник општине Бач господин Борислав Антонић и председник Скупштине општине Бач доктор Зоран Новаковић, присуствовали су данас у основној школи „Јан Колар“ у Селенчи приредби уприличеној поводом школске славе Светог Саве.

Окупљени грађани, родитељи и колектив школе су уживали у пригодном свечаном програму који су под руководством својих креативних учитеља и наставника реализовали ученици школе.

ОБУКА ЗА ЗАКУПЦЕ У ВЕЗИ ВОЂЕЊА КЊИГЕ ПОЉА

У петак, 25. јануара 2019.г. у свечаној сали општинске управе, са почетком у 12,оо часова, одржаће се обука за примену Апликације AgroLife, која у себи, између осталог садржи и евиденцију "Књига поља".

98. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧ

ОДРЖАНА ЈЕ 98. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧ

Дана 23.01.2019.године, са почетком у 10:00 часова одржана је 98.седница Општинског већа Општине Бач.  Седници је поред чланова Општинског већа, присуствовала и начелница Општинске управе Бач као и руководиоци Одељења општинске управе Бач, као образлагачи нацрта одлука и других аката, које су биле на дневном реду, потом представници месних заједница Општине Бач, Центра за социјални рад у Бачу, и Народне библиотеке „Вук Караџић“ Бач.

页面