April 2019

ЈКП ТВРЂАВА ДОБИЛО НОВО ВОЗИЛО

Општина Бач је определила 500.000 динара наменских средстава за куповину камиона путара, који ће у Јавном комуналном предузећу "Тврђава" Бач заменити дотрајале ТАМ камионе, који су се користили до сада.
Осим тога, ЈКП "Тврђава" је из сопствених средстава определила новац за набавку још једном камиона путара који ће се користити за потребе њихових сектора.

УРУЧЕНИ УГОВОРИ ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА И ДОДЕЛУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА

У oпштини Бач је у оквиру Регионалног програма стамбеног збрињавања, свечано уручено 12 уговора за куповину сеоских кућа са окућницом из потпројекта 5, као и 21 уговор за доделу пакета грађевинског материјала из потпројекта 4, намењених избегличким породицама из Босне и Херцеговине и Хрватске, које имају пребивалиште на територији општине Бач.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Удружење „SECPA“

Удружење „SECPA“ у сарадњи са Канцеларијом за пољопривреду обавештава  све пољопривреднике са територије општине Бач да ће се дана 06.06.2019.године (четвртак)     организовати акција сакупљања амбалажног отпада од средства за заштиту биља.

ПОТПИСАН УГОВОР О ПОПУЛАЦИОНОЈ ПОЛИТИЦИ

ПОТПИСАН УГОВОР О ПОПУЛАЦИОНОЈ ПОЛИТИЦИ

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић присуствовао је данас у Београду потписивању уговора који се односи на даље спровођење мера популационе политике.
Он је заједно са осталим колегама дочекан од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику.
Уговором је предвиђена доградња предшколске установе при Основној школи "Алекса Шантић" у Вајској, али и наставак рада вешернице у Бачу.

ЕВРОПСКА ШАМПИОНКА БАЧА

ЕВРОПСКА ШАМПИОНКА БАЧА

Наша суграђанка из Селенче, Дајана Николић на одржаном Европском првенству у каратеу освојила је најсјајније одличје, златну медаљу.
Она је тим поводом данас била гошћа председника општине Бач, господина Борислава Антонића који јој је уручио пригодан поклон, књигу која говори о присаједињењу Војводине Србији.

ОДРЖАНА 108. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ОДРЖАНА 108. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Дана 10. априла 2019. године одржана је 108. седница Општинског већа Општине Бач, са почетком у 12:00 часова, по позиву председника општине Бач. Седници је поред чланова Општинског већа, присуствовала и начелница Општинске управе Бач и запослени у општинској управи Бач, који су образложили предложене акте. 

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ СА ФИРМОМ "ЕКО ОКВИР"

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ СА ФИРМОМ "ЕКО ОКВИР"

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић састао се 09.04.2019.са представницима фирме "Еко оквир".
На радном састанку први човек општине је потписао споразум о сарадњи - писмо о намерама са гореспоменутим представницима.
Предмет потписаног споразума је будућа инсвестиција у општини Бач.
Председик је изразио задовољство потписивањем споразума и најавио још сличних улагања у нашу општину.

 

ПРЕДСЕДНИК ПОСЕТИО ВАТРОГАСНО ДРУШТВО

ПРЕДСЕДНИК ПОСЕТИО ВАТРОГАСНО ДРУШТВО

Ватрогасно друштво у Бачком Новом Селу, угостило је 09,04.2019.председника општине Бач, господина Борислава Антонића. Он је том прилоком разговарао са члановима друштва и истакао важност њиховог деловања те им се захвалио на преданом и исцрпном труду који свакодневно улажу, неретко и ризикујући своје животе, спашавајући друге.
Председник је на крају посете деци која су чланови ватрогасног друштва у Бачком Новом Селу, поделио мајице.

ПРЕДСЕДНИК УГОСТИО ОДБОЈКАШЕ

ПРЕДСЕДНИК УГОСТИО ОДБОЈКАШЕ

Пионири Одбојкашког клуба "Партизан" Бач, били су јуче, 08.04.2019.године, гости председника општине Бач, господина Борислава Антонића. Ова узрасна група клуба је учествовала на недавно одржаном финалном турниру првенства Војводине где су освојили четврто место.

页面