September 2019

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПЧЕЛАРЕ ИЗ БАЧА - КОНКУРС ОТВОРЕН ДО 11.10.2019.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПЧЕЛАРЕ ИЗ БАЧА - КОНКУРС ОТВОРЕН ДО 11.10.2019.

Комисија буџетског фонда за развој пољопривреде Општине Бач обавештава све заинтересоване да је објављен Конкурс за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава – за набавку кошница и опреме за пчеларство.

Укупан износ средстава опредељен за ову намену је 1.000.000,00 динара. Субвенционисање се врши у износу од 80% вредности реализоване инвестиције без ПДВ-а, а максималан износ средстава по пријави износи 160.000,оо динара.

ОДРЖАНИ 17. ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ - ДАНИ БАЧА

ОДРЖАНИ 17. ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ - ДАНИ БАЧА

Општина Бач и Туристичка организација општине Бач, данас 21.09.2019. године су 17. пут заредом били домаћини велике манифестације "ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ - ДАНИ БАЧА".

Овогодишња тема манифестације је "УМЕТНОСТ И ЗАБАВА" - наслеђе у фокусу. Управо је богат програм на простору средњовековне Тврђаве Бач допринео чињеници да се сви гости и псоетиоци осете као чувари наслеђа, и кроз материјално и нематеријално културно наслеђе истраже све његове аспекте.

ОДРЖАНА 124. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Дана 13. септембра 2019. године одржана је 124. седница Општинског већа Општине Бач, са почетком у 09:00 часова, по позиву председника општине Бач. Седници су поред чланова Општинског већа, присуствовали и запослени у општинској управи Бач, који су образложили предложене акте.

Седницом је председавао председник општине Бач, Борислав Антонић.

Општинско веће је на одржаној седници, након разматрања достављеног материјала, између осталог усвојило следећа акта:

ОПШТИНИ БАЧ ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ЗАПОШЉАВАЊА ТЕЖЕ ЗАПОШЉИВИХ КАТЕГОРИЈА

Општина Бач ће у наредном периоду реализовати пројекат ''Подршка запошљавања теже запошљивих категорија у општини Бач'' који се спроводи у оквиру програма Иницијативе за инклузију – фаза 2, а који финансира немачка организација ГИЗ.
 

ОПШТИНИ БАЧ ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ УКЉУЧИВАЊУ РОМА КРОЗ ЗАПОШЉАВАЊЕ

Имплементација пројекта: „Подршка инклузији Рома кроз запошљавање“ који ће се реализовати у оквиру програма ЕУ подршка инклузији Рома, започета је 04. септембра и трајаће наредних 14 месеци.
 

页面