Септембар 2019

ОПШТИНИ БАЧ ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ЗАПОШЉАВАЊА ТЕЖЕ ЗАПОШЉИВИХ КАТЕГОРИЈА

Општина Бач ће у наредном периоду реализовати пројекат ''Подршка запошљавања теже запошљивих категорија у општини Бач'' који се спроводи у оквиру програма Иницијативе за инклузију – фаза 2, а који финансира немачка организација ГИЗ.
 

ОПШТИНИ БАЧ ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ УКЉУЧИВАЊУ РОМА КРОЗ ЗАПОШЉАВАЊЕ

Имплементација пројекта: „Подршка инклузији Рома кроз запошљавање“ који ће се реализовати у оквиру програма ЕУ подршка инклузији Рома, започета је 04. септембра и трајаће наредних 14 месеци.
 

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА 73 ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА У БАЧУ

Уговори о суфинансирању инвестиција у физичка средства пољопривредних газдинстава у 2019. години, потписани су данас 04. септембра у Малој сали Дома културе са укупно 73 носиоца пољопривредних газдинастава са територије општине Бач.
 

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ СЕВЕРНОГ ДЕЛА НАСЕЉА ВАЈСКА (ПОТЕС УРБАРИЈАЛ)

РЕПУБЛИКА  СРБИЈА 
АП  ВОЈВОДИНА
Општина Бач – Општинска Управа
Одељење за урбанизам, заштиту животне средине,
имовинско правне и комунално стамбене послове
 
 

ОПШТИНИ БАЧ УРУЧЕН УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ИЗРАДУ АНАЛИЗЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић уручио је 2.септембра 2019. представницима 20 локалних самоуправа Уговоре о додели средстава за израду анализе енергетске ефикасности и потребних мера за 80 јавних објеката, пре свега основних школа и предшколских установа.
 

У ПЛАВНИ И БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ ОБЕЛЕЖЕН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Званична школска година 2019/2020.званично је почела данас.
 
Ђацима који су данас кренули у први разред на територији Плавне и Бачког Новог Села успешан почетак је пожелео председник Скупштине општине Бач, др Зоран Новаковић.
 
Он је заједно са просветним радницима ОШ "Моша Пијаде" у Бачком Новом Селу и ОШ "Иво Лола Рибар", првацима поделио нове школске торбе.