June 2020

РАСПИСАНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ПРАВО ПРЕЧЕГ ЗАКУПА И ПРАВО НА КОРИШЋЕЊЕ БЕЗ НАКНАДЕ

Канцеларија за привреду, пољопривреду и локални економски развој обавештава све заинтересоване грађане и правна лица да је расписан Јавни позив за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Бач за 2021. годину као и Јавни позив за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Бач за 2021. годину.

ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА БАЧ О ЛЕЧЕЊУ ГРАЂАНА КОД КОЈИХ ПОСТОЈИ СУМЊА НА ИНФЕКЦИЈУ КОВИД 19

Обавештавамо грађане који се лече у нашој здравственој установи, а који имају симптоме Ковид 19 инфекције, да се јаве у Ковид амбуланту Дома здравља, како би се обавили неопходни прегледи и дијагностика. Након комплетне тријаже, уколико је потребно даље болничко лечење, лекари Дома здравља пацијента упућују у установу следећег нивоа заштите, односно надлежне опште болнице.

ОДЛУКЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ

ОДЛУКЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ

Због повећања броја заражених вирусом COVID-19 и на основу Одлука донетих од стране Кризног штаба РС, Штаб за ванредне ситуације општине Бач доноси следеће Одлуке:

1. НАРЕДБА

НАРЕЂУЈЕ СЕ обавезно ношење заштитних маски у јавном превозу на територији општине Бач. Путницима који не поштују Одлуку Владе РС и не носе заштитне маске неће бити дозвољен улаз у јавни превоз.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ПОСЛОДАВЦИМА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

Општина Бач је продужила рок за подношење захтева са бизнис планом у оквиру Јавног позива за доделу субвнеција за запошљавање незапослених лица са територије општине Бач из категорије теже запошљивих у 2020 години.

РЕЗУЛТАТИ ЈАВНОГ КОНКУРСА

Општина Бач и УНДП су објавили резултате јавног конкурса за организације цивилног друштва за предају предлога пројеката у склопу пројекта Платформа за одговорно управљање јавним финансијама.
Резултате можете преузети овде
 
 

РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ БАЧА

РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ БАЧА

Јавно комунално предузеће "Тврђава" Бач наставља реализацију радова на уређењу јавних површина у нашој општини.

Грађевинска група овог предузећа је данас завршила поставку и реконструкцију аутобуског стајалишта на Малом Бачу, али и поставку новог кошаркашког терена код Установе за спорт и рекреацију у Бачу, као и уклањање земље и депоније у насељу Гувна.

页面