ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА УДРУЖЕЊА ДУНАВ 1245

Представници удружења "Дунав 1245" из Сремских Карловаца, посетили су данас 19.11.2020. године општину Бач и са представницима локалне самоуправе, који су у мониторинг комисији пројекта који спроводи УНДП - обавили прелиминарни разговор.
Господин Рајко Маринковић председник овог удружења и господин Дејан Глувачевић испред сектора за управљање пројектнима, су о предстојећим пројектним активностима које ће по правилима овог програма, спроводити на територији општине Бач, разговарали са Анном Гутешом и Тањом Митић. 
Размењени су примери добре праксе, али и дати предлози за ефикасну реализацију и имлементацију пројекта, који ће умногоме допринети оснаживању цивилног сектора, са посебним акцентом на културно-историјско наслеђе, али и маргинализоване групе.
"Дунав 1245", је једно од три удружења које ће у наредних девет месеци кроз своје пројектне активности деловати у општини Бач. Осим њих кроз програм сарадње са УНДП проћи ће и Центар за проактивно пословање "Бизниснова" из Новог Сада, али и Културно-уметничко друштво "Младост" Бач.

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА УДРУЖЕЊА ДУНАВ 1245