February 2019

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Канцеларија за локални економски развој општине Бач обавештава сва привредна друштва да је Фонд за Развој Републике Србије расписао више програма усмерених ка повећању развоја привреде. Од тога посебно издвајамо :

ПОКРАЈИНСКИ ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ РАСПИСАО НОВЕ КОНКУРСЕ

ПОКРАЈИНСКИ ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ РАСПИСАО НОВЕ КОНКУРСЕ

Канцеларија за пољопривреду обавештава све пољопривреднике са територије општине Бач да је Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао следеће конкурсе:

ОБАВЕШТЕЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ
Национална служба за запошљавање расписала је   више јавних позива међу којима посебно издвајамо:
  • Јавни позив незапосленима за доделу субвенција за самозапошљавање у 2019. години
  • Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенција за самозапошљавање у 2019. години
  • Јавни позив послодавцима за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2019 . години    

МИНИСТАР ВАЊА УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО БАЧ

МИНИСТАР ВАЊА УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО БАЧ

Министар омладине и спорта, Вања Удовичић посетио је данас Бач.  Представници локалне самоуправе на челу са председником општине Бач, господином Бориславом Антонићем дочекали су министра у згради општине, где се разговарало о даљим улагањима и стварању бољих услова за тренирање и положај омладине.

КОНКУРС ЗА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ/ФИНАНСИРАЊА ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ У 2019 ГОДИНИ

Општина Бач расписала је конкурс за удружења грађана са територије општине Бач за суфинансирање/финансирања пројеката у области социјалне заштите у 2019 години.
Конкурс је отворен до 11.03.2019. године.
Напомена: Пријаве након наведеног рока неће бити разматране, као и пријаве удружења која нису доставила извештај о наменском трошењу средстава за редовен трошкове и пројекте у 2018. години.

КОНКУРС ЗА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ/ФИНАНСИРАЊА ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ У 2019 ГОДИНИ

Општина Бач расписала је конкурс за удружења грађана са територије општине Бач за суфинансирање/финансирања пројеката у области културе у 2019 години.
Конкурс је отворен до 11.03.2019. године.
Напомена:  Пријаве након наведеног рока неће бити разматране, као и пријаве удружења која нису доставила извештај о наменском трошењу средстава за редовен трошкове и пројекте у 2018. години.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо  све  житеље  из   улица Пере Сегединца, Радићеве и Венац.

Да  је општина  Бач   почела  израду  Плана,   који  треба  да  омогући  коначну  легализацију- озакоњење   ваших  стамбених  објеката.

Тим  поводом  позивамо  вас  да присуствујете  заједничком  састанку  тзв.(консултативној  радионици),  где  ће  вас израђивач  плана  упознати  са  основним  циљевима  његове  израде.

页面