May 2019

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

Општина Бач и НСЗ су објавили Јавни позив за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на ново отвореним радним местима. Право на доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих послодавац може остварити под условом да припада приватном сектору Јавни позив је отворен од  дана објављивања на  сајту НСЗ и  сајту Општине Бач,  а захтеви са бизнис планом се могу поднети најкасније до 21.06.2019.

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ КОНКУРС ОПШТИНЕ БАЧ И НСЗ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЈАВНИХ РАДОВА

Општина Бач је објавила Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на територији општине Бач, а на којима се ангажују незапослена лица. Јавни радови се спроводе у области: социјалне заштите  и хуманитарног рада, одржавања и обнављања јавне инфраструктуре, одржавања и заштите животне средине и природе.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСМЕНИХ ПОНУДА БР.RHP-W7-PA/PC4-2019

За прибављање непокретности - станова у јавну својину Републике Србије
На територији општине Бачка Паланка и граничних јединица локалне самоуправе (Бач, Оџаци, Врбас, Бачки Петровац, Нови Сад, Беочин и Сремска Митровица)

ТРИБИНА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „НИСТЕ САМИ“ ОДРЖАНА У БАЧУ

ТРИБИНА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „НИСТЕ САМИ“ ОДРЖАНА У БАЧУ

Четврта трибина у 2019. години, у оквиру пројекта "Нисте сами", одржана је данас у Основној школи "Вук Караџић" у Бачу.

Кампања у оквиру пројекта “Нисте сами” која је 2018. године покренута под покровитељством Председнице Народне скупштине Републике Србије, Министарства за рад, борачка и социјална питања и УНИЦЕФ-а , за циљ има превазилажење предрасуда према особама са проблемима менталног здравља и инвалидитетом.

НОВИ МОТОРИ ЗА ПОЉОЧУВАРЕ

НОВИ МОТОРИ ЗА ПОЉОЧУВАРЕ

Представницима пољочуварске службе општине Бач, данас 17.05.2019. су уручена два нова мотора.
Председник општине Бач, господин Борислав Антонић је приликом уручења нових возила пољочуварима истакао да ће се на овај начин значајно побољшати ефикасност и реализација послова за које су надлежни.
Половину средстава за побољшање возног парка Пољочуварске службе определила је општина Бач, а другу половину Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

页面