February 2020

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОБИШАО ЗАВИЧАЈНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОБИШАО ЗАВИЧАЈНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

Председник општине Бач, господин Борислав Антонић је у пратњи својих сарадника протеклог викенда обишао други по реду Сајам завичаја који се одржао у Новом Саду.

Он је том приликом истакао да је Општина Бач једна од јединица локалне самоуправе која највише пажње полаже очувању мултиетичности свих нација које живе на њеној територији и да ће тако остати и у будућности.

У БАЧУ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ДОДЕЛУ ПАКЕТА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ИЗБЕГЛИЦАМА

У БАЧУ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ДОДЕЛУ ПАКЕТА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ИЗБЕГЛИЦАМА

Свечано потписивање уговора за доделу пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања породица избеглих и расељених лица, одржано је данас 19.02.2020. у 11:00 часова у Свечаној сали општинске Управе у Бачу.

ПРЕДСЕДНИК ОБИШАО ФИРМУ "ЛУНА"

ПРЕДСЕДНИК ОБИШАО ФИРМУ "ЛУНА"

Председник Општине Бач, господин Борислав Антонић обишао је данас 20.02.2020. предузеће "Луна", које се бави прерадом дрвета и послује на територији Бача.

Он се том приликом састао са руководством ове за сада мале фирме која у блиској будућности планира ширење пословања и производних погона, као и отварање нових радних места.

НОВИ КОНКУРСИ ПОКРАЈИНСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ

НОВИ КОНКУРСИ ПОКРАЈИНСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ
Покрајински фонд за развој пољопривреде објавио је једанаест конкурса, који се односе на финансирање пројеката у области пољопривреде и руралног развоја.
 
Ради се о конкурсима за набавку:
  • нове пољопривредне механизације (погонске, прикључне) у пољопривреди
  • нових система и опреме за наводњавање и бушење бунара 
  • опреме за сточарске фарме у 2020. Години
  • пчелињих ројева, кошница и опреме за пчеларство у 2020. Години

ОДРЖАНА ПРВА РАДИОНИЦА У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА FED CCNET

ОДРЖАНА ПРВА РАДИОНИЦА У СКЛОПУ ПРОЈЕКТА FED CCNET

Прва радионица заинтересованих страна која се реализује у склопу пројекта „Подстицање прекограничног пословног окружења кроз развој пословних центара компетенције и мрежа“, одржана је у понедељак 03. фебруара 2020. године у Ловасу.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА БРАЧНИМ ПАРОВИМА НА ТЕРИТОРИЈИ АП ВОЈВОДИНЕ ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ

ОТВОРЕН КОНКУРС  ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА БРАЧНИМ ПАРОВИМА НА ТЕРИТОРИЈИ АП ВОЈВОДИНЕ ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ

Покрајински завод за равноправност полова Републике Србије расписао је конкурс о додели бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом, супружницима и ванбрачним партнерима са пребивалиштем на територији АП Војводине који немају стамбени простор у свом власништву/сувласништву. Под сеоским кућама сматрају се непокретности које се налазе у селима изван градских и општинских седишта.