November 2018

ПРЕНАМЕНА СТАРЕ ШКОЛЕ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ У ДУНАВСКИ ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР

ПРЕНАМЕНА СТАРЕ ШКОЛЕ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ У ДУНАВСКИ ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР

У Бачу одржана стручна дискусија  „Пренамена старе школе у Бачком Новом Селу у   ДУНАВСКИ ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР“.

У Свечаној сали општине Бач у уторак 27.11.2018.одржана је стручна дискусија на тему „Пренамена старог дворца у дунавски информативни центар Бачко Ново Село“ . 

НАЈАВА ИНФО РАДИОНИЦЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

НАЈАВА ИНФО РАДИОНИЦЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ
У понедељак 03.децембра 2018.године у просторијама Центра за органску производњу Селенча са почетком у 17 часова биће одржана трибина у оквиру које ће бити представљен пројекат: Одрживи локални и регионални развој Бачке Међуинституционална сарадња као кључ развоја руралних средина у региону Бачка .
Инфо радионица је намењена пољопривредницима и носиоцима регистрованих пољопривредних газдинстава из свих насељених места у општини Бач .

ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

Обавештавају се ученици и студенти са територије Општине Бач који су поднели документацију за доделу ученичких и студентских стипендија да ће потписивање уговора почети у среду 28.11.2018. године у 9h  у Малој сали КПЦ Бач.

Одлука о додели ученичких и студентских стипендија може се преузети са сајта општине Бач

ПОДИЗАЊЕМ ЈАРБОЛА ОПШТИНА БАЧ ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ПРИСАЈЕДИЊЕЊА ВОЈВОДИНЕ СРБИЈИ

Општина Бач је подизањем јарбола у местима Мали Бач, Вајска, Бођани, Плавна и Бачко Ново Село обележила Дан присаједињења Војводине Србији.
На Великој народној скупштини Срба, Буњеваца и осталих Словена у Банату, Бачкој и Барањи, одржаној у Новом Саду 25. новембра 1918. године, проглашено је присаједињење тих крајева Краљевини Србији.
Дан раније 24.новембра 1918.године, скупштина Срема се такође изјаснила за прикључење Краљевини Србији.

ЈАВНИ ОГЛАС - ЗА ИЗДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА - ПУТЕМ ПРИКУПЉАЊА ПИСМЕНИХ ПОНУДА

Расписан је оглас за издавање у закуп пословног простора - путем прикупљања писмених понуда.
Благовременим ће се сматрати све пријаве које стигну закључно са 11.12.2018. године.
Отварање Понуда за давање у закуп пословног простора биће извршено у просторијама ОУ Бач (Свечана Сала) дана 13.12.2018.године у 11,00 часова.
О обавезном саджају понуде, депозиту и начину достављања понуде у тексту Огласа.

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ СТАТУТА ОПШТИНЕ БАЧ

Позивају се сви заинтересовани грађани,физичка лица, правна лица, јавна предузећа, установе и организације чији је оснивач општина Бач, и други заинтересовани субјекти да учествују у јавној расправи у периоду од 23.11.2018.године до 7.12.2018.године и дају примедбе и предлоге на наведени нацрт Статута путем електронске поште на адресу Info@bac.rs или писаним путем на адресу: Скупштина општине Бач, Трг др Зорана Ђинђића бр.2, са назнаком "Нацрт Статута општине Бач".

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ПЛАНА КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА ОПШТИНЕ БАЧ 2019-2021

Позивају се заинтересовани грађани, физичка лица, правна лица, јавна предузећа, установе и организације чији је оснивач општина Бач, и други заинтересовани субјекти да учествују у јавној расправи у периоду од 23.11.2018.године до 07.12.2018. године и дају примедбе и предлоге на наведени нацрт Плана капиталних инвестиција путем електронске поште на адресу info@bac.rs или писаним путем на адресу : "Општинско веће општине Бач", Трг др Зорана Ђинђића 2, 21420 Бач, са назнаком "Нацрт Плана капиталних инвестиција општине Бач 2019-2021"

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА НОВО ЗАПОШЉАВАЊЕ

Општина Бач је објавила други Јавни позив за доделу субвенција послодавцима који припадају приватном сектору на територији општине Бач, за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима. Субвенције се додељију једнократном износу, ради запошљавања незапослених који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање  Испостава Бач.