December 2018

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ВЛАДИМИР БАТЕЗ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ БАЧ

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ВЛАДИМИР БАТЕЗ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ БАЧ

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, данас је посетио општину Бач у циљу унапређења сарадње између Секретаријата и локалне самоуправе.  Владимир Батез заједно са председником општине Бориславом Антонић посетио је Установу за спорт и рекреацију Бачка тврђава (спортска хала) у Бачу и ОШ „Алекса Шантић " у Вајској, и том приликом покрајински Секретар је поклонио одбојкашке, кошаркашке и рукометне лопте што ће у значајној мери унапредити бављење спортом ученика и младих у општ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БАЧ ПОСЕТИО КОСОВО И МЕТОХИЈУ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БАЧ ПОСЕТИО КОСОВО И МЕТОХИЈУ

Председник Општине Бач, Борислав Антонић је у петак 07.12.2018 године, са својим сарадницима боравио на Косову и Метохији, како би изразио своју и подршку грађана општине Бач грађанима општине Лепосавић и осталом српском становништву на Косову и Метохији.

ПРВА ПЛЕСНО-ГИМНАСТИЧКА ПРЕДСТАВА У ОПШТИНИ БАЧ

ПРВА ПЛЕСНО-ГИМНАСТИЧКА ПРЕДСТАВА У ОПШТИНИ БАЧ

По први пут у општини Бач одржаће се плесно-гимнастичка представа на којој ће деца из општине Бач представити са 17 кореографија. Ово ће бити прва представа оваквог типа икада у Бачкој општини а организатор представе је удружење Здрава Србија Спортска Гимнастика.

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ПЛАНА КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА ЗА ОПШТИНУ БАЧ

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ПЛАНА КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА ЗА ОПШТИНУ БАЧvv

Дана 06.12.2018. године са почетком у 13,00 часова у Свечаној сали Скупштине општине Бач одржана је јавна расправа о нацрту Плана капиталних инвестиција општине Бач за период 2019-2021.

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ СТАТУТА ОПШТИНЕ БАЧ

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ СТАТУТА ОПШТИНЕ БАЧ

Дана 05.12.2018. године са почетком у 12,00 часова у Свечаној сали Скупштине општине Бач одржана је јавна расправа о нацрту Статута Општине Бач.

Комисија за израду нацрта Статута Општине Бач, том приликом презентовала је заинтересованим представницима јавности текст новог Статута општине Бач, који је израђен у складу са изменама Закона о локалној самоуправи, који је Народна скупштина Републике Србије усвојила у јуну 2018. године.