ПОТПИСАН УГОВОР О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

Општина Бач је једна од локалних самоуправа којој је уручен уговор за  реализацију пројекта. Средства одобрена за реализацију пројекта износе 1.990.000,00 динара. Министар Вања Удовичић потписао је уговоре са представницима 38 јединица локалних самоуправа у Србији.  Том приликом Марина Балабан, заменица председника Општине Бач присуствовала је у четвртак 5. маја 2022. године потписивању уговора у име општине Бач.

Средства су намењена за реализацију пројекта адаптације расвете спортске дворане у Бачу како би се превазишли недостаци и хала адекватно одговорила потребама корисника.

Према речима Министра, јединице локалних самоуправа су кључни партнери у остваривању приоритетних циљева, а то су континуиран рад на стварању услова за квалитетнији живот младих у Србији, као и равномеран развој спортске инфраструктуре у свим деловима наше земље.

Додао је још да изградњом нових и реконструкцијом постојећих спортских објеката, као и подршком младима, заједно градимо лепшу садашњост и темеље за нове генерације које ће за најбоље примере имати људе из свог најближег окружења.