РАДИОНИЦА НА ТЕМУ: ИНТЕРНЕТ АЛАТИ

У петак 25. новембра, у просторијама Центра пословних компетенција у Бачу, улица Николе Тесле 17, одржаће се тренинг радионица на тему: ИНТЕРНЕТ АЛАТИ.
Радионица је намењена женама са територије општине Бач, које припадају групи теже запошљивих категорија (жене на селу, Ромкиње, незапослене жене преко 45 година старости, жене повратнице из иностранства, самохране мајке, младе жене до 30 година И друге категорије теже запошљивих групација).

Радионица се организује у сарадњи са Удружењем пословних жена Србије, а део је ширег пројекта које ово удружење реализује под називом „Економско оснаживање рањивих група жена кроз обуке за занате“, финансираног од стране Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ у оквиру програма „Миграције за развој“.

Почетак радионице је заказан за 13h, у главној учионици Центра.
Сви који желе да присуствују заказаној радионици могу да се пријаве у Канцеларији за локални економски развој, на телефон 064/8511922, или путем мејла јelena.kovacevic@bac.rs.

О РАДИОНИЦИ “ИНТЕРНЕТ АЛАТИ”:
Радионица „Интернет алати“ пружа информације о коришћењу друштвених мрежа, алата и веб сајтова који могу да помогну у (само)запошљавању. У оквиру радионице приказаће се могућности употребе друштвених мрежа, интернет алата И сајтова у пословне сврхе (Facebook, ИInstagram, ТikTok, Linkendin и других) и полазнице ће се упознати са значајем умрежавања за лакше долажење до посла или покретање сопственог бизниса.
Након радионице, полазницама је на располагању двомесечни период менторинга, за даље продубљивање знања и питања која нису била у довољној мери развијена током радионице, а испостави се да је потребна за даљу примену код полазница.