УПИТНИК ЗА МЛАДЕ

Драги млади,

уколико имате између 15 и 30 година и живите у општини Бач позивамо вас да попуните овај упитник, како бисте помогли својој општини да испланира и реализује сет мера и активности које треба да допринесу смањењу незапослености младих у општини Бач у наредне 3 године.
Општина Бач се налази у процесу израде Програма унапређења запошљивости и запошљавања младих у периоду 2021-2023., који се као пројектна активност реализује у оквиру пројекта ''Подстицање запошљавања младих у дунавском региону јужне Бачке''. Пројекат је финансиран из средстава Европске уније (ЕУ) - ИПА 2014, којим управља Министарство финансија – Сектор за уговарање и финансирање програма, где је водећи партнер на пројекту Општина Бач.
Јако нам је важно да чујемо шта млади мисле и какве су њихове потребе да бисмо могли да планирано мере и активности у којима ћете и сами желети да учествујете (нпр. едукације у различитим областима, каријерно саветовање, стручну праксу итд.), а које ће вам помоћи да лакше пронађете свој први посао, да започнете сопствени посао или да даље напредујете у каријери. Битно је да знате да је упитник анониман и да не садржи било какве личне податке, те можете бити потпуно искрени пошто се ваши одговори не могу повезати ни са ким од вас појединачно.
За попуњавање упитника је потребно 15 минута и када одговорите на сва питања потребно је да кликнете на „Submit“ на самом крају упитника, јер ћете тако бити сигурни да сте послали своје одговоре. Кликом на следећи линк можете попунити упитник: https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSdmosaOCBJT9DuEdHRmfj34DPHZ...

Хвала на издвојеном времену!
Дунавски ресурсни центар Општине Бач