„КЛИКНИ ЗА ЖИВОТ – ВЕЖИ ПОЈАС“

Општина Бач у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Агенцијом за безбедност саобраћаја наставила је Националну кампању за унапређење безбедности саобраћаја.

Други део кампање који је усмерен на повећање употребе сигурносних појасева, како на предњим, тако и на задњим седиштима, биће реализован током месеца новембра. Циљ ове кампање је да се у наредном периоду подигне свест возача о правилној употреби сигурносних појасева и тако се подигне употреба заштитних система на виши ниво како би се сачували људски животи.

Друга организована заједничка акција „Кликни за живот – Вежи појас“ између Општинске управе Бач – Савета за безбедност саобраћаја и Полицијске станице у Бачу одржана је 06. новембра 2015. године. У наредном периоду одржаће се још једна акција „Кликни за живот – Вежи појас“, а Општина Бач ће у сарадњи са Полицијском станицом Бач предузети све мере како би се смањио број саобраћајних несрећа и како би се унапредила безбедност у саобраћају на територији Општине.

„КЛИКНИ ЗА ЖИВОТ – ВЕЖИ ПОЈАС“