НАЈАВЕ

БАЧКА КУЛЕНИЈАДА И КОБАСИЦИЈАДА

БАЧКА КУЛЕНИЈАДА И КОБАСИЦИЈАДА

Туристичка организација општине Бач у суботу 14.априла организује манифестацију „Бачка куленијада и кобасицијада“ која ће  се одржати у Градском парку у Бачу са почетком од десет часова.
Комисија ће оцењивати узорке кулена, кобасице и сланине а најбољи ће бити награђени. Котизација по особи износи 500,00 динара.

У НЕДЕЉУ 6. АВГУСТА ДРУГЕ СЕОСКЕ ИГРЕ У БОЂАНИМА

У НЕДЕЉУ 6. АВГУСТА ДРУГЕ СЕОСКЕ ИГРЕ У БОЂАНИМА

На стадиону ФК Славија Бођани, у недељу 6. августа  одржаће се друге сеоске игре. Прошлогодишње игре окупиле су велики број такмичара из свих места општине Бач и околних општина те се и ове године очекује да им присуствује велики број грађана како би учествовали или навијали за своје фаворите. Пријаве такмичара ће бити од 16-16:30 часова након чега се очекује отварање игара.

4. АВГУСТА ДАН ЦРВЕНОГ КРСТА БАЧ И АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

4. АВГУСТА ДАН ЦРВЕНОГ КРСТА БАЧ И АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ
Црвени крст Бач, 04.08.2017. обележава дан ЦК Бач. Тим поводом, у просторијама основне школе у Бачу одржаће се акција добровољног давања крви у периоду од 8 до 12 часова. Гости Црвеног крста и општине Бач биће заменик начелника општине Нови Град из Републике Српске и заменик начелника општине Нови Град као и представници Покрајинског завода за трансфузију крви и Црвеног Крста Војводине.

3. ПО РЕДУ ЦИКЛОБАЧ

3. ПО РЕДУ ЦИКЛОБАЧ

Туриситчко рекреативна вожњa кроз општину Бач "ЦиклоБач 3" одржаће се 24. јуна. Почетак вожње заказан је за 10:00 часова са стартом испред Бачке Тврђаве. Старт  је на језеру Провала а за оне који су навикли на дуже руте биће омогућен и наставак вожње.

Општина Бач позива све заинтересоване да учествују у бициклистичкој вожњи кроз општину.

ОПШТИНА БАЧ НАСТУПА НА ТАКМИЧЕЊУ СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ

ОПШТИНА БАЧ НАСТУПА НА ТАКМИЧЕЊУ СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ

На највећој дечијој манифестацији "Србија у ритму Европе" која се ове године одржава 25. јуна у Сомбору учествоваће и општина Бач са песмом на данском језику.

На аудицији је изабрана Магдалена Кања као представница наше општине а накнадно је утврђено да ће управо Амбасада Данске бити амбасада која ће нам бити партнер на овогодишњем такмичењу.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НОВИХ КОНКУРСА ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ И РЕГИСТРОВАНА ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА

РАЗВОЈНИ ФОНД ВОЈВОДИНЕ

Обавештавамо све заитересоване предузетнике и пољопривреднике да Општина Бач у сарадњи са Развојним фондом Војводине организује презентацију нових конкурса за предузетнике и регистрована пољопривредна газдинства. 

Презентација ће се одржати у Бачу 13.04.2017. године (четвртак) са почетком у 11:00 часова у малој сали Културног центра (Трг др Зорана Ђинђића 4, Бач). 

ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ПОСЕТИЋЕ ОПШТИНУ БАЧ

У уторак, 28. марта 2017. године, председник Покрајинске владе Игор Мировић посетиће општину Бач, где ће у индустријској зони у 11.00 сати, у присуству руководства Општине, отворити нови производни погон фабрике дрвне амбалаже и производа од дрвета, „KSC Tectona“.

АМБАСАДОР КРАЉЕВИНЕ ДАНСКЕ 20. МАРТА У БАЧУ

АМБАСАДОР КРАЉЕВИНЕ ДАНСКЕ 20. МАРТА У БАЧУ

Њ. Е. Амбасадор Краљевине Данске Morten Skovgaard Hansen 20. марта посетиће општину Бач. Како се наша општина  ове године прикључила пројекту "Србија у ритму Европе", пројекту који предвиђа такмичење деце из 20 градова и општина у певању на једном од страних језика, а чије амбасаде подржавају овај пројекат и плесну тачку уз извођење песме, ово је један од повода за посету.

“ДРЕВНИ БАЧ” – ПРОМОЦИЈА БАЧА И ОКОЛИНЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ КАО КУЛТУРНОГ ПРЕДЕЛА НОМИНОВАНОГ ЗА УПИС НА ЛИСТУ UNESCO СВЕТСКЕ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ

САЈАМ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Туристичка организација општине Бач наступиће на 39. Међународном сајму туризма, који ће се одржати од 23. до 26. Фебруара у Београду.

Pages