ОБАВЕШТЕЊА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ 38. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧ

Обавештавају се грађани општине Бач, да ће се 38. седница Скупштине општине Бач одржати у четвртак 07. децембра 2023. године у Малој сали Народне библиотеке "Вук Караџић" Бач са почетком у 13:00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧ

Обавештавају се грађани општине Бач, да ће се 37. седница Скупштине општине Бач одржати у четвртак 30. новембра 2023. године у Малој сали Народне библиотеке "Вук Караџић" Бач са почетком у 13:00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧ

Обавештавају се грађани општине Бач, да ће се 36. седница Скупштине општине Бач одржати у четвртак 09. новембра 2023. године у Малој сали Народне библиотеке "Вук Караџић" Бач са почетком у 10:00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧ

Обавештавају се грађани општине Бач, да ће се 35. седница Скупштине општине Бач одржати у среду 18. октобра 2023. године у Малој сали Народне библиотеке "Вук Караџић" Бач са почетком у 10:00 часова.

КОНАЧНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ

Републички завод за статистику објављује Коначну листу кандидата за пописиваче који се позивају на обуку, са адресом, датумом и временом почетка обуке.
 
Коначна листа је формирана након спроведене процедуре приговора кандидата за пописиваче на прелиминарну листу, због чега су настале разлике у односу на прелиминарну листу.
 

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ

Републички завод за статистику објављује Прелиминарну листу кандидата за пописиваче који се позивају на обуку.
 
Прелиминарну листу можете погледати - овде.
 
Право на улагање приговора на Прелиминарну листу имају сви кандидати који су учествовали у изборном поступку.
 
Рок за улагање приговора је 02. септембар 2023. године до 16.00 часова.

ПОЗИВ ФИЗИЧКИМ ЛИЦИМА ДА ИЗВРШЕ КАТЕГОРИЗАЦИЈУ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА У КОЈИМА ПРУЖАЈУ УСЛУГЕ СМЕШТАЈА

 
Законом о угоститељству ("Сл. гласник РС", бр. 17/2019) прописана је обавеза угоститеља који пружа услуге смештаја у објектима домаће радиности (кућа, апартман и соба) и објектима сеоског туристичког домаћинства, да изврши категоризацију тих објеката.
Захтев за категоризацију се подноси преко еТуристе.
 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Бач и цела Србија су у жалости, због трагедија, које су се догодиле у Београду и Младеновцу.
Изражавамо саучешће породицама убијених, нека почивају у миру. Рањенима који се опорављају од напада желимо брз опоравак.
Овом приликом позивамо становнике општине Бач да у центру Бача паљењем свећа и полагањем свећа одамо почаст невиним жртвама.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОСТУПНОСТИ ТЕЛЕФОНСКИХ ЛИНИЈА

Обавештавамо грађане општине Бач и остале заинтересоване странке, да су због радова на телекомуникационој инфраструктури, телефонске линије на бројевима 021/6070-075, 021/6070-076, 021/6070-076 и 021/6071-624 тренутно недоступне, те да општинске органе и сервисе могу да добију на број телефона 021/2300-570.
Такође, због поменутих радова, поједини локали унутар зграде општинске управе нису тренутно доступни. 
Хвала на разумевању.
 
 

Pages