БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА ПОДРШКУ МАЛИМ ПРЕДУЗЕЋИМА - НАБАВКА ОПРЕМЕ

Канцеларија за локални економски развој обавештава све привреднике у нашој општини да ће Регионална развојна агенција Бачка, 17.06.2022. године у 12,оо часова, у  великој сали Скупштине Града Новог Сада, Жарка Зрењанина 2, у Новом Саду, организовати  Промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.
Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта „Србија и ЕУ – Опрема за привреду“ који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницима и задругама.
На промоцији поменутог  Јавног позива у Новом Саду, поред представница Регионалне развојне агенције Бачка, присутнима ће се обратити  и представник ЕУ делегације у Србији – гдин Мартин Клауцке и  представница Министарства привреде – Анкица Момчиловић.
Заинтересована за више информација или за присуство на поменутој Промоцији могу се обратити директно у Агенцији путем и-мејла: zorana.panic@rda-backa.rs или у сарадници у општинској канцеларији на број тел 0648511922, контакт особа Јелена Ковачевић.

 

Линк Јавног позива - Опрема за привреду 2022