НОВИ ВЛАСНИК ФИРМЕ ЗДРАВО ОРГАНИК НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ БАЧ

Председник општине Бач Др Стева Панић је са својим сарадницима данас 22.12.2023. године на радном састанку угостио новог власника фирме "Здраво органик" из Селенче Игора Ракушу.
Доо "Здраво органик" је основана 2007. године као мала породична фирма, која се кроз године развијала и расла па данас запошљава велики број људи у модерно опремљеној фабрици за прераду воћа и поврћа, што је иначе и главна делатност ове компаније. 
Господин Ракуша је у пријатном разговору истакао важност даљег улагања у модерну технологију како би се задржао препознатљив квалитет. 
"Ова фирма око 30% посто својих производа извози на тржиште Европе, као и на тржиште Аустралије, САД-а, Јапана и Канаде. Улагање у најновију технологију омогућава континуирано снабдевање и производњу, без обзира на годишње доба", закључио је Ракуша.
Председник општине Бач Др Стева Панић се захвалио новом власнику на планираним будућим улагањима која ће утицати на позитивно пословно окружење и привредни раст, као и проширење капацитета и отварање нових радних места.
"Здраво органик" је акредитована и сертификована од стране водећих националних сертификационих кућа за органску производњу, укључујући и  European Union Council Regulation (EU2092/91).
Од самог оснивања предузеће несебично инвестира у  знање, енергију и капитал у освајању врхунских стандарда. Резултат тих напора јесте добијање бројних стандарда и сертификата: ИСО 9000 –систем квалитета, ИСО 14000- систем заштите животне средине, ИСО 22000- систем управљања безбедношћу хране, ОХСАС- систем заштите здравља и безбедности запослених.
Међу најпознатијим производима по којима је ова фирма препознатљива налазе се: сокови од цвекле, боровнице, јабуке,шаргарепе, компот од шљива, органски сокови, џемови, разне врсте ракија и друго.

НОВИ ВЛАСНИК ФИРМЕ ЗДРАВО ОРГАНИК НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ БАЧ
НОВИ ВЛАСНИК ФИРМЕ ЗДРАВО ОРГАНИК НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ БАЧ
НОВИ ВЛАСНИК ФИРМЕ ЗДРАВО ОРГАНИК НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ БАЧ