ОДРЖАНА ФИНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОЈЕКТА ЗА ПОДРШКУ ЗАПОШЉАВАЊУ

Председник општине Бач, Др Стева Панић присуствовао је данас 26.06.2023. године финалној конференцији пројекта "Подршка министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у развоју иновативних решења за запошљавање на локалном нивоу", која је одржана у Палати Србија.
На самом почетку конференције присутнима се испред организације ГИЗ обратила госпођа Даниела Функе, а испред Амбасаде Савезне Републике Немачке Анке Конрад.
Председник општине Бач, Др Стева Панић је у свом излагању истакао значај континуиране реализације овог пројекта на територији наше општине.
"Општина Бач као једини представник региона Војводина на овом пројекту може бити веома задовољна јер је кроз различите мере подржала 33 корисника. Незапослена лица и новооснованих предузетника. За малу општину са нешто преко 11.500 становника, која се по степену развијености сврстава у трећу категорију, велики је успех када кроз набавку опреме помогнете девет незапослених лица да се самозапосле. Такође, по први пут смо кроз овај пројекат применили иновативне мере за ново основане предузетнике, па смо тако кроз различите облике менторства помогли 18 предузетника да унапреде и одрже своје пословање", закључио је Панић.

ОДРЖАНА ФИНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОЈЕКТА ЗА ПОДРШКУ ЗАПОШЉАВАЊУ