ПОЗИВ НА ПРИЈАВУ ЗА ТРЕНИНГ ПРОГРАМ "МАРКЕТИНГ И ПР” И „УПРАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТИМА“

У склопу пројекта ФЕД ЦЦНЕТ, имате прилику на свеобухватне тренинг програме „Маркетинг и ПР“ и „Управљање пројектима“

Обука ће трајати укупно 120 сати у периоду од фебруара до априла 2021. и састоји се од теоријског и практичног дела те ће обухватити све битне информације и практичне вежбе за креирање маркетиншких садржаја, односе са јавношћу и целокупан циклус који се тиче управљања пројектима, од момента писања до имплементације и реализације пројектних активности.

Тренинг програми ће се одржавати у Малој сали зграде Народне библиотеке „Вук Караџић“ у Бачу, на адреси Трг Др Зорана Ђинђића 4.

 Почетак обуке планиран је за средину фебруара.

Коме су намењене обуке?

Тренинг програми „Маркетинг и ПР“ и „Управљање пројектима“, намијени су  свим особама које се желе упознати са креирање маркетиншких садржаја, односима са јавношћу и целокупним циклусом који се тиче управљања пројектима, од момента писања до имплементације и реализације пројектних активности, али и свима који желе проширити своје постојеће знање и стећи ново, предузетницима почетницима те свим незапосленим или запосленим заинтересованим особама.

Каква знања ћете стећи?

Усвојићете основна знања самосталног наступа у јавности, креирања маркетиншких садржја, управљања пројектима, као и теоријска и практична знања непосредно везана за наведене активности.

Како се пријавити?

Обука је бесплатна за све полазнике, а број места је ограничен на 15. Рок за пријаву је 15. фебруар 2021.

Пројекат прекограничне сарадње ФЕД ЦЦНЕТ – “Fostering of cross-border business environment through development of business competence centres and Networks” у преводу “Подстицаје прекограничног пословног окружења кроз развој пословних центара за компетентност и мрежа” спроводи Општина Ловас као водећи партнер, док су пројектни партнери  Општина Бач и Град Илок.

Пројект је суфинансиран из средстава Европске уније, из програма прекограничне сарадње Интеррег – ИПА ЦБЦ Цроатиа – Сербиа 2014. – 2020.

Трајање пројекта је 24 месеца, а укупна вредност истог је 721.658,41 евра.

За више информација посетите https://lovas.hr/fedccnet/

Пријавни образац потребно је испунити и послати на: fedccnet@bac.rs

Контакт особе су:  је Никола Бањац и Тања Митић.

Преузмите образац за пријаву: