ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ - УДРУЖЕЊЕ БИЗНИСНОВА

Општина Бач информише све заинтересоване да ће Бизниснова – центар за проактивно пословање 22.3.2021. године са почетком у 18 часова реализовати онлајн обуку "Како постати content writer и copywriter".
Циљна група за коју се обука изводи јесу жене и девојке из општине Бач које се интересују за ова занимања као и жене које имају сопствени посао и желе да се што успешније промовишу путем Интернета и друштвених мрежа.
У оквиру поменуте обуке планирано је да се полазнице обуке упознају са два честа занимања у ИТ индустрији – copywriter и content writer, која су иначе једна од  најтраженијих занимања данашњице и могућностима запошљавања у оквиру ових занимања.
Такође, планирано је да учеснице добију смернице како да напишу што бољи онлајн чланак за различите потребе (комерцијалне, информативне, едукативне и сл.) односно да унапреде промоцију свог посла на Интернету и друштвеним мрежама.
Обуку ће водити експерткиња Јована Перковић која има дугогодишње искуство у журналистици и дигиталном маркетингу.
Обука се реализује у оквиру пројекта "Жене у Информационим технологијама" који је део ширег пројекта „Платформа за одговорно управљање јавним финансијама“ који спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП), а финансира Влада Шведске.
Линк за пријављивање на обуку је:  

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdxRu.../viewform

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ - УДРУЖЕЊЕ БИЗНИСНОВА