ПРИЈЕМ КАРАТИСТА КК "СЛАВИЈА" КОЈИ СУ ЗАБЕЛЕЖИЛИ ОДЛИЧАН УСПЕХ НА ЕВРОПСКОМ ТАКМИЧЕЊУ

На Европском такмичењу за млађи узраст, у Италији, каратисти KK "Славија" забележили су одличан успех и освојили заслужене медаље, у различитим категоријама.

Тим поводом представнике клуба и каратисте данас су у свечаној сали општинске управе у Бачу, угостили заменица председника општине Бач Марина Балабан и Бранко Микавица председник Спортског савеза општине Бач. Представници локалне самоуправе честитали су младим каратистима на изванредном успеху и истакли да су изузетно поносни на младе шампионе. "Учествовање на једном овако великом турниру представља велики успех, али освајање медаља на овако престижном такмичењу је нешто што се не може довољно нахвалити речима",  рекла је између осталог Марина Балабан заменица председника општине Бач.

Најбоља у својој категорији била је Ђурчјански Зина која је освојила златну медаљу и заслужени пехар. На свом првом наступу на Европском такмичењу, друго место и сребрну медаљу освојио је Ђурчјански Арон. Бронзану медаљу и треће место освојила је одлична Частван Зое. Као дуо тим Ђурчјански Зина и Частван Зое, биле су неприкосновене  и окитиле су се златним медаљама. Иако нису освојиле медаље изванредан резултат оствариле су и Мошмондор Ивана која је освојила 4. место и  Јања Којадиновић која је освојила одлично 5. место .