САСТАНАК О ПОБОЉШАЊУ СОЦИЈАЛНИХ УСЛУГА

У свечаној Сали Општине Бач данас 25.01.2024.године одржан је састанак у вези са  реализацијом пројекта немачко-српске развојне сарадње „Подршка социјалном укључивању у Србији“ (СИП), који се спроводи у сарадњи са Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH и Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.
Састанку су присуствовали представници општинске управе Бач који раде на пословима социјалне заштите, релевантни Чланови општинског већа, представници канцеларије за Локални економски развој, али и Црвеног крста Бач те Центра за социјални рад као и Координатор задужен за Ромска питања, те представници консултантске куће SeConS која је ангажована од стране ГИЗ-а. 
Циљ овог истраживања је омогућити размену знања и примера добре праксе у вези пружања социјалних услуга кроз сарадњу са  јединицама локалне самоуправе самоуправе (ЈЛС). Ова иницијатива подржава развојне напоре у нашој заједници, а учесници састанка су након истог изразили задовољство због детаљног разговора о потребама и могућностима за унапређење социјалних услуга у нашој заједници.

САСТАНАК О ПОБОЉШАЊУ СОЦИЈАЛНИХ УСЛУГА