Децембар 2015

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ

НОВОГОДИШЊИ  ПРИЈЕМ

Председник општине Бач  Драган Сташевић, 30.12.2015. године организовао је пријем за представнике јавних предузећа и установа са подручја општине Бач. Пријему су присуствовали и  чланови општинског већа, одборници скупштине општине Бач, представници полиције и правосуђа, образовних  установа  и републичких органа који делују на  нашем простору као и друге јавне личности из општине Бач.

УРУЧЕНИ ПАКЕТИЋИ СВИМ ПРВАЦИМА ОПШТИНЕ БАЧ

УРУЧЕНИ ПАКЕТИЋИ СВИМ ПРВАЦИМА ОПШТИНЕ БАЧ

Председник општине Бач обишао је јуче и данас све основне школе на територији општине. Том приликом свим ученицима првих разреда уручио је новогодишње пакетиће и пожелео им срећне Новогодишње празнике као и да у другом полугодишту буду добри ђаци. Укупно је уручено је 117 пакетића.
 

НОВЕ САДНИЦЕ НА ЈАВНИМ ПОВРШИНАМА

НОВЕ САДНИЦЕ НА ЈАВНИМ ПОВРШИНАМА

У четвртак, 24. децембра у циљу озелењавања јавних површина засађене су 92 саднице на неколико локација у општини Бач. Саднице су се прво садиле на локацији око Основне школе “Вук Караџић” у Бачу и спортске хале, затим у парку у центру Бача, малом парку -улица Змај Јовина, код зелене пијаце и семафора и на крају код аутобуске станице око аретерског бунара.

НАЈБОЉИМ СПОРТИСТИМА ОПШТИНЕ БАЧ УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА

НАЈБОЉИМ СПОРТИСТИМА ОПШТИНЕ БАЧ УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА

Данас су у Свечаној Сали општине Бач уручена су признања најбољим појединцима и спортским клубовима а према одлуци управног одбора Спортског савеза општине Бач на основу поднетих предлога. Пехаре и захвалнице уручио је председник општине Бач Драган Сташевић.

ИСПЛАТА УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

Општина Бач је данас, 24 децембра 2015. године  исплатила   укупно 513 стипендија за месец новембар,  односно другу од планираних осам стипендија за школску 2015/2016. годину у укупном износу од 1.864.000,00 динара.  Исплаћено је 319 ученичких стипендија у укупном износу од1.074.000 динара и 194 студентских стипендија у укупном износу од 790.000 динара.

САСТАНАК МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ И ПРЕДСТАВНИКА ПРЕДУЗЕЋА ДУНАВ АД

САСТАНАК МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ БАЧ И ПРЕДСТАВНИКА ПРЕДУЗЕЋА ДУНАВ АД

У среду 16. Децембра у Свечаној Сали општине Бач одржан је састанак представника свих месних заједница са територије општине и представника предузећа АД „Дунав“ Бачка Паланка.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИСПЛАТИ СТИПЕНДИЈА

Ученицима и студентима из општине Бач који су накнадно потписали уговоре о стипендирању данас је уплаћена прва стипендија. Уплаћене су стипендије за 74 ученика и студента.
Исплата стипендија ће се као и у прошлој школској години вршити редовно и то између 23. и 28. дана у месецу.

ОПШТИНА БАЧ ПОТПИСАЛА ТРИ НОВА УГОВОРА

У четвртак  10. Децембра општина Бач је потписала три нова уговора. Уговори су потписани са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство и са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Pages