Март 2016

ПОКЛОН ПАКЕТИ ЗА ДЕЦУ ПРИПАДНИКЕ РОМСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ У СЕЛЕНЧИ

ПОКЛОН ПАКЕТИ ЗА ДЕЦУ ПРИПАДНИКЕ РОМСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ У СЕЛЕНЧИ

Јуче, 30. марта начелник Јужнобачког управног округа Зоран Милошевић и просветни саветник Школске управе Нови Сад Петар Виђикант су заједно са председником општине Бач Драганом Сташевићем посетили основну школу „Јан Колар“ у Селенчи.

РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА РАДИ ОСТВАРИВАЊА ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

Општинско веће општине Бач је на својој 94. Седници одржаној 25.03.2016. године донело Решење о расподели средстава за суфинансирање пројекат у области јавног информисања.

Из буџета општине Бач суфинасираће се следећи пројекти:

НАПРЕДУЈУ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛА КРОЗ БАЧ

НАПРЕДУЈУ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ КАНАЛА КРОЗ БАЧ

Председник општине Бач, Драган Сташевић је, са својим сарадницима, обишао радове на  уредјењу канала Дунав-Тиса-Дунав у Бачу. О току радова на  деоници од 2 километра разговарао је са представницима извођача радова АД Дунав из Бачке Паланке и представником  надзорног органа из Јавног предузећа Воде Војводине.

ИСПЛАТА УЧЕНИЧКИХ И СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА

Општина Бач је данас, 24. марта 2016. године исплатила укупно 511 стипендија за месец фебруар, односно пету по реду од планираних осам стипендија за школску 2015/2016. годину у укупном износу од 1.855.000,00 динара. Исплаћено је 318 ученичких стипендија у укупном износу од 1.070.000,00 динара и 193 студентских стипендија у укупном износу од 785.000,00 динара.
 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се грађани општине Бач да је након дописа упућеног директорки Републичког Завода за здравствено осигурање а на иницијативу председника општине Бач Драгана Сташевића  донета одлука да првостепена лекарска комисија Матичне филијале за Јужнобачки округ настави са пружањем услуга осигураницима са територије наше општине у просторијама у Бачу.

СПРОВЕДЕНА КАМПАЊА "ТИ ПИЈЕШ ОНИ ГИНУ"

Члан Савета за безбедност саобраћаја општине Бач и припадници саобраћајне полиције спровели су кампању „Ти пијеш, они гину“ у петак на суботу вече, у периоду од 22:00-01:00 часова. Циљ кампање је био да подсети возаче моторних возила да због повећане употребе алкохола, последице могу бити погубне за све учеснике у саобраћају, али и на санкције које су предвиђене Законом о безбедности саобраћаја.

Pages