Август 2016

САРАДЊА ОПШТИНЕ БАЧ СА ПОКРАЈИНСКИМ СЕКРЕТАРИЈАТИМА

Општина Бач

Дана 29. августа 2016.г. руководство општине на челу са председником општине Драганом Сташевићем, обавило не низ конструктивних састанака са новоизабраним покрајинским секретарима и њиховим сарадницима.

НОВИ ПОДОВИ У НОВОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ

НОВИ ПОДОВИ У НОВОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ

Ученике ОШ Јан Колар из Селенче на почетку нове школске године дочекаће нов амбијент у учионицама у смислу постављених ламината који су заменили старе подове. Председник општине Бач Драган Сташевић имао је прилике да се увери у квалитет радова још за време постављања ламината од стране фирме Италиа Нуова из Смедерева, те је изразио задовољство што након постављања ограде око школе чиме је повећана безбедност, ученике дочекује адекватан простор за боравак и учење.

МИНИ ОЛИМПИЈАДА БАЧ

МИНИ ОЛИМПИЈАДА БАЧ

Општинска организација инвалида рада Бач прошле недеље је организовала МИНИ СПОРТСКУ ОЛИМПИЈАДУ за чланове Општинских организација из више општина. Учествовале су екипе инвалида рада из општина Нови Сад, Кикинда, Бечеј, Врбас и Бач.

ОДРЖАН БАЧКИ КОТЛИЋ

ОДРЖАН БАЧКИ КОТЛИЋ

У суботу 13.августа у градском парку у Бачу одржана је 13.-та по реду манифестација Бачки котлић – традиционално такмичење у кувању рибљег паприкаша. На овогодишњем Бачком котлићу учествовало је укупно 65 пријављених екипа из Бача, Апатина, Селенче, Бођана, Вајске, Бачког Новог Села, Бачког Брестовца, Дероња, Футога, Бачке Паланке и Товаришева.

ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ПРЕДСЕДНИКА

ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ПРЕДСЕДНИКА

Пракса пријема грађана код председника општине настављена је и у току 2016 године. Дванаест грађана је данас поразговарало са председником општине Бач Драганом Сташевићем о својим проблемима за које су, уколико су из надлежности председника општине, дата уверавања да ће бити учињено све како би се решили.

ОТВОРЕНЕ ПОНУДЕ ЗА ЗАКУП ВИШЕНАМЕНСКЕ ПРОИЗВОДНЕ ХАЛЕ У БАЧУ

ОТВОРЕНЕ ПОНУДЕ ЗА ЗАКУП ВИШЕНАМЕНСКЕ ПРОИЗВОДНЕ ХАЛЕ У БАЧУ

Комисија за спровођење поступка прибављања, отуђења и давања у закуп непокретности у јавној својини општине Бач, на својој 4. седници, одржаној дана 20. јуна 2016. године расписала је јавни оглас за издавање у закуп пословног простора - вишенаменске производне хале, површине 1150м2, у зони мале привреде у Бачу, изграђене на парцели број3776/25 у к.о. Бач, површине 5999м2, уписане у листу непокретности број 459 у јавној својини општине Бач.

НАПРЕДУЈУ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

НАПРЕДУЈУ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

Председник општине Бач Драган Сташевић обишао је у петак радове на реконструкцији водоводне мреже у Бачу. Како је истакао радови добро напредују и тренутно се ради потез око Фрањевачког самостана.

СУБВЕНЦИЈЕ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА

СУБВЕНЦИЈЕ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА

У оквиру Локалног акционог плана запошљавања за 2016 годину за Општину Бач, као и удруженим средствима општине Бач у износу од 1.500.000,00 динара и средстава Националне службе за запошљавање у износу од 1.300.000,00 динара расписан је Јавни позив Послодавцима за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2016. години.

Pages