Октобар 2016

ПРЕДСТАВНИЦИ ВОЈВОЂАНСКИХ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА НА РАДНОМ САСТАНКУ У РАЗВОЈНОМ ФОНДУ АПВ

ПРЕДСТАВНИЦИ ВОЈВОДЈАНСКИХ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА НА РАДНОМ САСТАНКУ У РАЗВОЈНОМ ФОНДУ АПВ

Представници свих 45 војвођанских локалних самоуправа посетили су Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине. Тема радног састанка била је унапређење сарадње локалних самоуправа и Развојног фонда АПВ у погледу пружања информација и техничке подршке привредницима и пољопривредницима о јавним конкурсима које Развојни фонд расписује.

ПРОТИВГРАДНИМ СТРЕЛЦИМА УПЛАЋЕНА НАКНАДА

ПРОТИВГРАДНИМ СТРЕЛЦИМА УПЛАЋЕНА НАКНАДА

Крајем прошле недеље Општина Бач извршила је уплату од 192.000,00 динара за додатну стимулацију рада стрелаца за други део сезоне противградне одбране. У 2016. години суфинансирана је накнада за противградне стрелце у укупном износу од 384.000 дин, односно 4.000,00 дин месечно по стрелцу у току сезоне одбране од града.

ПРИЈЕМ ДВД БАЧ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

ПРИЈЕМ ДВД БАЧ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

У петак 21. октобра у Свечаној сали зграде Општинске управе, председник општине Бач Драган Сташевић примио је представнике Добровољног ватрогасног друштва Бач. Како је ДВД Бач освојило прелазне пехаре и то први још 2010 године на Мајским сусретима ватрогасаца, који нико други није освојио уназад 30 година, а други прелазни пехар 2016.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БАЧА

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БАЧА

Свечаном академијом у великој сали Дома културе, обележен је дан ослобођења Бача и дан општине Бач 22.октобар. Присутни су били гости из других општина и градова, директори јавних предузећа и установа, представници удружења, полиције, начелник Јужнобачког управног округа Милан Новаковић, покрајински посланик Горан Николић, црквена лица, одборници у СО Бач, чланови већа и други.

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" БАЧ

Oбавештавају се родитељи деце који су корисници дневног боравка за децу са посебним потребама школе у Бачу, да ће општина Бач у најкраћем могућем року пронаћи начин да се настави са досадашњим радом у образовању и боравку деце а како је то било до сада. Моле се родитељи деце за стрпљење.

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЂАЧКИ АУТОБУСИ

ЈКП Тврђава 21.октобра 2016.год ,  почиње са бесплатним превозом ученика и студената општине Бач из Новог Сада и Футога, преко Бачког Петровца до Бача као и из Сомбора за Бач.

ТРЕНЕР И СЕЛЕКТОР НАШЕ ПАРАОЛИМПИЈСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПОНОВО У БАЧУ

ТРЕНЕР И СЕЛЕКТОР НАШЕ ПАРАОЛИМПИЈСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПОНОВО У БАЧУ

Златка Кеслера , селектора параолимпијске репрезентације Србије јуче је, 12. октобра примио председник општине Бач Драган Сташевић. Захваливши му се што је на најбољи начин предводио репрезентацију Србије на Параолимпијским играма у

Рију и са својим тимом постигао извандредне резултате, председник општине уручио је Златку Кеслеру захвалницу.

УСПЕШНО ЗАВРШЕНА АКЦИЈА ХУМАНО ЛЕТО

УСПЕШНО ЗАВРШЕНА АКЦИЈА ХУМАНО ЛЕТО

Акција Хумано лето, коју је организовао председник општине Бач Драган Сташевић а у сарадњи са Центром за социјални рад Бач и Туристичком организацијом општине Бач јуче је успешно завршена. На иницијативу Савета за здравство и Уније жена Српске напредне странке Општинског одбора Бач организована је ова хуманитарна акција како би се прикупила новчана средства за помоћ у лечењу становника општине Бач а првенствено деце којима је преко потребна.

Pages