Децембар 2016

ПРЕКО 70 ПОЉОПРИВРЕДНИКА ДОБИЛО СУБВЕНЦИЈЕ ОД ОПШТИНЕ БАЧ

ПРЕКО 70 ПОЉОПРИВРЕДНИКА ДОБИЛО СУБВЕНЦИЈЕ ОД ОПШТИНЕ БАЧ

У малој сали Дома Културе у Бачу данас су, 28. децембра, потписани уговори са преко 70 пољопривредних произвођача за субвенције у пољопривредној производњи. Пољопривредницима је уговоре уручио председник општине Бач Драган Сташевић изразивши притом велико задовољство што је општина Бач пронашла добар модел да помогне пољопривреднике у проширењу производње и на тај начин им пружи адекватну подршку.

ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ БАЧ УРУЧЕНО ВОЗИЛО

ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ БАЧ  УРУЧЕНО  ВОЗИЛО

Данас, 27. Децембра Полицијској Станици у Бачу уручено је возило Dacia Duster. Кључеве возила начелнику ПС Бач Станиши Ненадићу уручио је председник општине Бач Драган Сташевић уз жеље да их возило добро служи.

РАДИЋЕ СЕ ПРОЈЕКАТ ГРАЂЕВИНСКЕ ДОЗВОЛЕ ЗА ЦРПНУ СТАНИЦУ ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У СЕЛЕНЧИ

РАДИЋЕ СЕ ПРОЈЕКАТ ГРАЂЕВИНСКЕ ДОЗВОЛЕ ЗА ЦРПНУ СТАНИЦУ ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У СЕЛЕНЧИ

 У петак, 23. децембра председник општине Бач потписао је уговор о суфинансирању израде пројекта за грађевинску дозволу за црпну станицу фекалне канализације у Селенчи. Покрајинска Влада и Покрајински секретаријат за енергетику, грађевинарство и саобраћај у сарадњи са председником општине Бач Драганом Сташевићем су обезбедили додатна средства за црпну станицу у Селенчи.

ОБИЛАЗАК ФИРМЕ "ANNA BAKEHOUSE"

ОБИЛАЗАК ФИРМЕ "ANNA BAKEHOUSE"

Председник општине Бач Драган Сташевић обишао је у среду, 21. децембра предузеће "Anna Bakehouse" из Селенче. Како смо имали прилике да се уверимо, "Anna Bakehouse" јесте прави пример породичног предузећа, које поштујући све стандарде, уз дугу традицију производње свежих и трајних пекарских и кондиторских производа, успешно послује још од 1965. године.

УСВОЈЕН БУЏЕТ ЗА 2017. ГОДИНУ

УСВОЈЕН БУЏЕТ ЗА 2017. ГОДИНУ

На седници СО Бач, одржаној у уторак 20. децембра под првом тачком дневног реда разматран је Предлог одлуке о буџету. Како је у свом излагању истакао председник општине Бач Драган Сташевић, одлуком о буџету за 2017. годину предвиђени су укупни приходи и примања за фискалну 2017. годину у износу од 473.950.000,00 динара.

Pages