Јануар 2017

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА ОПШТИНЕ БАЧ У ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ СРБИЈЕ

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА ОПШТИНЕ БАЧ У ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ СРБИЈЕ

Како би представила своје привредне и туристичке инвестиционе потенцијале, општина Бач је у сарадњи са Привредном Комором Србије организовала скуп „Дани Бача- промоција инвестиционих потенцијала“.

ДАНИ БАЧА – ПРОМОЦИЈА ИНВЕСТИЦИОНИХ ПОТЕНЦИЈАЛА

У уторак, 24. Јануара у великој сали Привредне Коморе Србије одржаће се Промоција општине Бач- привредних и туристичких инвестиционих потенцијала. Почетак промоције је предвиђен за 11:00 часова.

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПОМОЋИ ПЕНЗИОНЕРИМА

Данас, 19. јануара, а на основу Одлуке Општинског Већа донете на  27.  седници почела је исплата једнократне помоћи пензионерима општине Бач за 2017. Годину у износу од 3.000,00 динара.

Новац се преузима у просторијама Центра за Социјални рад Бач и у Месним Канцеларијама данас од 11 до 14 часова а од сутра радним данима од 8 до 12 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Лед на Дунаву

Штаб за ванредне ситуације обавештава грађане општине Бач да се у периоду од 17-22. јануара очекују снежне падавине и ниске температуре и да се очекују ледени дани уз јак ветар у увећање снежног покривача до 30цм.

Апелује се на грађане да остану код куће и не крећу на пут без преке потребе. Грађани који ипак одлуче да крену на пут треба да користе зимске пнеуматике и ланце и прилагоде брзину кретања условима на путу.

ОДРЖАНА СЕДИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

ОДРЖАНА СЕДИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Данас је у Свечаној сали општине Бач одржана седница Штаба за ванредне ситуације. Општински штаб су посетили начелник округа Милан Новаковић, начелник Управе за ванредне ситуације Драган Цветићанин и начелник одељења за ризик Владимир Рагаји.

Седницом је председавао председник општине Бач Драган Сташевић. Том приликом се разговарало о раду општинског штаба, о мерама за унапређење штаба и унапређење међусобне сарадње.

ЗАКАЗАН ДРУГИ КРУГ ЛИЦИТАЦИЈE ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

Пољопривредно земљиште

Надлежни орган Општине Бач је дана 13. 01. 2017.г., након прибављене сагласности Министарства пољопривреде и заштите животне средине, донео Одлуку у расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини. Јавна лицитација за ово земљиште, а све према Годишњем програму заштите уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини у општини Бач за 2016. годину одржаће се 25., и 26. јануара 2017.

Pages