Март 2017

ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА ЧЕКАОНИЦЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА

ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА ЧЕКАОНИЦЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА

Захваљујући уштедама од буџетских средстава планираних за уређење амбуланти обезбеђена су два нова телевизора и два рачунара за Дом здравља. Телевизоре и рачунаре је у свечаној сали општине директору Дома здравља Жељку Меселџији уручио председник општине Драган Сташевић. Према речима Жељка Меселџије, телевизори ће бити постављени у чекаонице испред ординација а рачунаре ће користити запослени у свакодневном раду.

УРУЧЕНИ РАЧУНАРИ ДИРЕКТОРИМА ШКОЛА

УРУЧЕНИ РАЧУНАРИ ДИРЕКТОРИМА ШКОЛА

Директорима 4 основне школе и средње Пољопривредне школе са територије општине Бач данас су уручени нови рачунари са инсталираним програмима за вођење пословних књига.

На иницијативу председника општине Бач Драгана Сташевића, од средстава које је донирао ДДОР, купљено је 5 нових рачунара са додатном опремом и програмима неопходним за унапређење рада при вођењу пословних књига и коришћења савремених информационих система.

АУТОСЕДИШТА ЗА НОВОРОЂЕНЕ БЕБЕ

АУТОСЕДИШТА ЗА НОВОРОЂЕНЕ БЕБЕ

У свечаној сали општине Бач данас, 31. Марта, родитељима новорођених беба уручена су бесплатна аутоседишта. Председник општине Бач Драган Сташевић , као председник Савета за безбедност саобраћаја истакао је родитељску и законску обавезу да се превоз деце врши у условима који гарантују њихову безбедност а да локална самоуправа периодично, по пристиглим захтевима врши бесплатну доделу аутоседиша као подршку родитељима.

НОВ УЛАЗНИ ПОРТАЛ У АМБУЛАНТИ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ

НОВ УЛАЗНИ ПОРТАЛ У АМБУЛАНТИ У БАЧКОМ НОВОМ СЕЛУ

У амбуланти у Бачком Новом Селу постављен је нов улазни портал јер је стари дрвени портал већ дотрајао и била је неопходна његова замена. Председник општине Бач Драган Сташевић и в.д. директора ДЗ Бач Жељко Меселџија обишли су овај објекат како би се уверили да је све урађено по плану и да је то сада адекватан улаз за једну амбуланту.

СЕМЕ СОЈЕ, КУКУРУЗА И СУНЦОКРЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНУ ШКОЛУ

СЕМЕ СОЈЕ, КУКУРУЗА И СУНЦОКРЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНУ ШКОЛУ

Председник општине Бач Драган Сташевић уручио је средњој Пољопривредној школи у Бачу донацију у виду средстава за сетву. Семе соје у количини од 700 кг, кукуруза у количини од 64 кг и сунцокрета у количини од 22 кг однето је на школску економију где је уручено директору школе Драгану Новаковићу.

ОТВОРЕН НОВИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОН У БАЧУ

ОТВОРЕН НОВИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОН У БАЧУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је данас општину Бач, где је у новој хали у Индустријској зони а у присуству руководства ове општине, отворио производни погон фабрике дрвне амбалаже и производа од дрвета, „KSC Tectona“

Изградњу хале по највишим стандардима је финансирала општина Бач у циљу привлачења инвеститора и отварања нових радних места а уз учешће Министарства привреде.

ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ПОСЕТИЋЕ ОПШТИНУ БАЧ

У уторак, 28. марта 2017. године, председник Покрајинске владе Игор Мировић посетиће општину Бач, где ће у индустријској зони у 11.00 сати, у присуству руководства Општине, отворити нови производни погон фабрике дрвне амбалаже и производа од дрвета, „KSC Tectona“.

ВУК РАДОЈЕВИЋ ОДРЖАО ТРИБИНУ У СЕЛЕНЧИ

ВУК РАДОЈЕВИЋ ОДРЖАО ТРИБИНУ У СЕЛЕНЧИ

На јучерашњој трибини за пољопривреднике коју је у сали ватрогасног дома у Селенчи одржао покрајнски секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић пољопривредницима су представљене мере ресорног секретаријата, те могућности које им стоје на располагању, пре свега коришћење бесповратних средстава путем конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду и кредитних могућности Фонда за развој пољопривреде Војводине.

УРУЧЕНИ УГОВОРИ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА ИЗ ОПШТИНЕ БАЧ

УРУЧЕНИ УГОВОРИ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА ИЗ ОПШТИНЕ БАЧ

У свечаној сали општине Бач председник општине Драган Сташевић уручио је председицима спортских клубова и организације са територије општине Бач уговоре о финансирању/ суфинансирању годишњих програма и посебних програма у 2017. Години.

ГОДИШЊИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА

ГОДИШЊИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА

На данашњи дан 1999 године започети су ваздушни напади НАТО-а на Савезну Републику Југославију . Напади су трајали наредних 78 дана и према проценама државних органа животе је у њима изгубило преко 2500 људи. У бомбардовању  тешко су оштећени инфраструктура, привредни објекти, школе, здравствене установе, медијске куће, споменици културе. У сећање већине људи урезао се звук сирена за узбуну, које су означавале почетак и крај опасности за грађане.

Pages