Јул 2016

АКЦИЈА ВОЗИ ОДМОРАН

Акција вози одморан

Летњи месеци – јун, јул и август, бележе веома изражено страдање у саобраћају. Разлози су различити, а велики број настрадалих припада оној категорији учесника који су путовали на дужим релацијама, враћали се са њих или транзитирали кроз Републику Србију на путу до своје земље.

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2016. години

Национална служба за запошљавање – Филијала Нови Сад и Општина Бач расписали су  Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2016. години
 Субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима одобрава се послодавцима који припадају приватном сектору, у једнократном износу, ради запошљавања незапослених који се воде на  виденцији Националне службе за запошљавање.

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања до 30.12.2016. године

Општинско веће Општине Бач расписало је Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања до 31.12.2016. године.

На Конкурсу може  учествовати:

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ИЗДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА - ВИШЕНАМЕНСКЕ ПРОИЗВОДНЕ ХАЛЕ У БАЧУ ПУТЕМ ПРИКУПЉАЊА ПИСМЕНИХ ПОНУДА

Комисија за спровођење поступка прибављања, отуђења и давања у закуп непокретности у јавној својини општине Бач,  на својој 4. седници, одржаној дана 20. јуна 2016. године расписала је јавни оглас за издавање у закуп  пословног простора - вишенаменске производне хале, површине 1150м2, у зони мале привреде у Бачу, изграђенe на парцели број3776/25 у к.о. Бач, површине 5999м2, уписане у листу непокретности број 459 у јавној својини општине Бач.

OБАВЕШТЕЊЕ

Пољопривредно земљиште

Општина Бач и Комисија за спровођење поступка јавног надметањa за давање у закуп државног пољопривредног земљишта у општини Бач, обавештавају сва лица која остварују право пречег закупа по основу узгоја животиња по Годишњем програму заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Бач за 2016.г., да је рок за плаћање по донетим Одлукама 23. јул 2016.г.

ПОСЕТА ДОБРОВОЉНОМ ВАТРОГАСНОМ ДРУШТВУ БАЧ

ПОСЕТА ДОБРОВОЉНОМ ВАТРОГАСНОМ ДРУШТВУ БАЧ

Председник општине Бач Драган Сташевић је обишао је јуче Добровољно ватрогасно друштво Бач и професионалну јединицу сектора за ванредне ситуације. Том приликом одржан је и састанак где је направљен пресек стања пословања и деловања ДВД Бач али се разговарало и о постигнутим резултатима Мајским сусретима где је већ шесту годину заредом постигнут завидан резултат који је тренутни државни рекорд.

САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ НАПАДА НА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БЕОГРАДА

Председник општине Бач

Најоштрије осуђујем јучерашњи сраман напад на градоначелника Београда Синишу Малог на улазу у Скупштину Града и позивам надлежне органе да што пре идентификују и приведу лица која су учествовала у инциденту.

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЦИКЛОНИЗАЦИЈЕ

Predsednik opštine Bač

Председник општине Бач Драган Сташевић данас је одржао састанак са представницима предузећа Циколонизација, ангажованог на пословима сузбијања комараца и крпеља на подручју општине Бач.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОЏАЦИ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БАЧ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОЏАЦИ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БАЧ

Данас је општину Бач посетио председник општине Оџаци, Душан Маријан са сарадницима. На радном састанку са председником општине Бач, Драганом Сташевићем разговарало се о могућностима сарадње у области нових радних места на подручју ове две општине као и проширењу сарадње ЈКП Тврђава и ЈКП Услуга из Оџака у области комуналне сарадње, акцијама сузбијања комараца и изградњи заједничког азила за псе луталице.

ЗАВРШЕН ЈОШ ЈЕДАН VIP BEACH MASTERS 2016 НА ЈЕЗЕРУ ПРОВАЛА

VIP BEACH MASTERS 2016

Марија Милошевић и Милена Матић, и Стефан Баста и Лазар Коларић, актуелни прваци Србије, тријумфовали су на теренима поред језера “Провала” у Бачу, на четвртом турниру 9. „Vip Beach Mastersa 2016. – Првенства Србије у одбојци на песку” и 5. „Vip Beach Volley Lige”, који је синоћ завршен уз учешће рекордних 67 екипа.

Pages