Новембар 2019

САНАЦИЈА СУТЈЕСКЕ УЛИЦЕ У БАЧУ

САНАЦИЈА СУТЈЕСКЕ УЛИЦЕ У БАЧУ

"Инфраструктурни пројекти реконструкције и изградње саобраћајница и локалних путева, један су од кључних фактора целокупног економског развоја општине Бач" - истакао је јуче, 12.10.2019. године, председник Општине господин Борислав Антонић, који је заједно са сарадницима обишао радове у улици "Сутјеска".

НОВА ОПРЕМА ЗА ВАТРОГАСНУ СЛУЖБУ БАЧ

НОВА ОПРЕМА ЗА ВАТРОГАСНУ СЛУЖБУ БАЧ

Представници локалне самоуправе Бач су јуче 12.10.2019. обишли припаднике ватрогасне јединице у Бачу и том приликом им уручили неопходну опрему.

Општина Бач је определила средства за набавку следећих ставки: пумпе за воду, два CO2 апарата за гашење пожара, четири S9 апарата за гашење пожара, четири ватрогасна црева и слепе спојке за Б и Ц црева.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ФУНКЦИОНИСАЊУ ТЕЛЕФОНСКИХ ЛИНИЈА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ БАЧ

Обавештавамо грађане да због радова на телекомуникационој инфраструктури, бројеви телефона 021 770 075, 021 770 076 и 021 770 077, не функционишу исправно, због чега је отежана комуникација путем истих.
 
Обавештавамо грађане да у међувремену, док се сметње не отклоне, могу да нас контактирају преко алтернативних бројева:
021 6071 458
021 6071 624
 
 

РАСПИСАН ОГЛАС ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ ДРЖАВНОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

Председник општине Бач је, уз претходно прибављену сагласност министарства, донео Одлуку о расписивању Огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини Бач, којим ће се путем јавног надметања, заинтересованим пољопривредницима, понудити преко 4.800 хектара државног пољопривредног земљишта на територији општине.

Текст огласа може се преузети овде.

ОПШТИНА БАЧ СЕ ПРЕДСТАВИЛА У ЕМИСИЈИ "ШАРЕНИЦА" НА ПРВОМ ПРОГРАМУ РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈЕ СРБИЈЕ

ОПШТИНА БАЧ СЕ ПРЕДСТАВИЛА У ЕМИСИЈИ "ШАРЕНИЦА" НА ПРВОМ ПРОГРАМУ РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈЕ СРБИЈЕ

Представници општине Бач су у суботу 02.11.2019. учествовали и презентовали потенцијале ове територије у емисији „ШАРЕНИЦА“, која је емитована на Првом програму Радио-телевизије Србије. 

Сарадници у туризму из ТОО Бач су говорили о свеукупној туристичкој понуди древног Бача, али и о манифестационом туризму.

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА НА ТЕМУ ЕФИКАСНО УПРАВЉАЊЕ ОТПАДНИМ ВОДАМА И МУЉЕМ

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА НА ТЕМУ ЕФИКАСНО УПРАВЉАЊЕ ОТПАДНИМ ВОДАМА И МУЉЕМ

У оквиру пројекта Модернизација система и одрживо управљање отпадним водама у општини Бач, који за општину Бач израђује компанија ЕНВИРОС из Прага кроз програм Б2Б развојне помоћи Чешке републике дана 30.10.2019. године одржана је радионица за све релеватне заинтересоване стране на тему Ефикасно управљање отпадним водама и муљем.

Pages