Јануар 2018

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА И ДОТАЦИЈА НАМЕЊЕНИХ ЗА ПРОЈЕКТЕ РАЗВОЈА ТУРИЗМА У 2018. ГОДИНИ

Министарство трговине, туризме и телекомуникације

Министарство трговине, туризма и телекомуникација расписује јавни конкурс за доделу субвенција и дотација намењених за пројекте развоја туризма у 2018. години.
Конкурсом су предвиђени подстицаји за изградњу инфраструктуре и супраструктуре у туристичким дестинацијама као и за пројекте промоције, едукације и тренинга у туризму у Републици Србији.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ

Министарство трговине, туризме и телекомуникације

Mинистарство трговине, туризма и телекомуникација расписало је јавни конкурс за доделу кредитних средстава за подстицање квалитета туристичке понуде у 2018. години.
Конкурсом је предвиђена додела кредитних средстава за унапређење квалитета туристичке понуде и интензивирање њеног коришћења, изградњу туристичке инфраструктуре и супраструктуре као и усклађивање туристичких капацитета са Законом о туризму.

ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПРОГРАМА КОМАПАНИЈЕ RTI

ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПРОГРАМА КОМАПАНИЈЕ RTI

У плавој сали Дома културе у Бачу, јуче је, 11. Јануара, одржана презентације програма компаније RTI као и презентације ИПАРД програма. Представници компаније приказали су и појаснили начине конкурисања на јавне позиве које је објавила Управа за аграрна плаћања а у оквиру ИПАРД програма и представили тракторе, прикључне машине и осталу опрему која се по карактеристикама уклапа у стандарде тражене јавним позивима.

СВЕЧАНО УРУЧИВАЊЕ УГОВОРА ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ ЗА 21 ИЗБЕГЛИЧКУ ПОРОДИЦУ

СВЕЧАНО УРУЧИВАЊЕ УГОВОРА ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ ЗА 21 ИЗБЕГЛИЧКУ ПОРОДИЦУ

Свечано уручивање уговора за куповину сеоских кућа са окућницом за 21 избегличку породицу, у оквиру петог потрпројекта Регионалног стамбеног програма у Републици Србији.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ИПАРД ПРОГРАМА КОМПАНИЈЕ РТИ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ИПАРД ПРОГРАМА КОМПАНИЈЕ РТИ

Позивамо Вас на презентацију ИПАРД програма на којој ће бити представљен начин конкурисања за производни програм компаније РТИ --Steyr трактори, Başak трактори, Pöttinger прикључне машине, Крамер телехендлери ...
Презентација ће се одржати 11.01.2018. од 11h до 13h ( Трг др Зорана Ђинђића 4, велика сала Народне библиотеке).
За више информација позовите 062/886 22 25.
 Ваш РТИ  

ОБАВЕШТЕЊЕ

ТРАКТОР

Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, пумарства и водопривреде расписала је други јавни позив за подношење захтева за одобравање пројеката за ИПАРД подстицаје за инвестицију у физичку имовину пољопривредних газдинстава за набавку новог трактора

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Бач обавештава све студенте да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја упутило јавни позив за учешће у средствима Министарства просвете, науке и технолошког развоја у 2018. години.

Pages