Октобар 2017

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА БАНАКА ЗА КРАТКОРОЧНЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ КРЕДИТЕ

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА БАНАКА ЗА КРАТКОРОЧНЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ КРЕДИТЕ

Председник општине Бач Борислав Антонић са представницима банака потписао  је данас уговоре о пословно-техничкој сарадњи у програму субвенционисања каматне стопе на краткорочне пољопривредне кредите. Уговори су потписани са следећим банкама:

ОБАВЕШТЕЊЕ !

Право пречег закупа

Обавештавају се сви пољопривредници који су заинтересовани за закуп пољопривредног земљишта у државној својини по основу права пречег закупа да је последњи рок за подношење захтева уторак 31.10.2017. године.Коверте са захтевима се предају на писарници општинске управе до 15:30 часова. За све информације подносиоци захтева се могу обратити служби за пољопривреду на телефон 021/770-075, локал 147 или у канцеларију бр. 213 на II спрату у згради општинске управе.

"ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, ИЗНЕСИТЕ СВОЈУ ИДЕЈУ" - УЧЕСТВУЈТЕ У ИЗРАДИ БУЏЕТА ОПШТИНЕ БАЧ

"ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, ИЗНЕСИТЕ СВОЈУ ИДЕЈУ"

Општина Бач наставља са добром праксом те и ове године жели да у планирање буџета за 2018. годину укључи и грађане како би се прикупио што већи број идеја и квалитетних предлога пројеката. Кроз ову акцију Општина Бач жели да боље сагледа реалне потребе које ће створити претпоставке за развој локалне заједнице.

ОБАВЕШТЕЊЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА

ОБАВЕШТЕЊЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА

Од 20. Октобра 2017. године, Агенција за привредне регистре (АПР) почела је спровођење поступка принудне ликвидације над привредним друштвима код којих су се стекли услови прописани чланом  546. и 547. Закона о привредним друштвима  („Сл. гласник РС”, бр. 36/2011, 99/2011, 83/2014 - др. закон и 5/2015).
http://paragraf.rs/propisi/zakon_o_privrednim_drustvima.html

OБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БАЧА

OБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БАЧА

Свечаном академијом у великој сали Дома културе, у понедељак 23. октобра обележен је дан ослобођења Бача. Програм је започео извођењем химне Републике Србије коју је отпевао Огњен Ранђеловић, затим су Тијана Веселиновић и Сара Миланко извеле  композицију  „Јесења соната“ а након тога присутнима се обратио председник СО Бач др Зоран Новаковић.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ОД ЗНАЧАЈА ЗА РАЗВОЈ ТУРИСТИЧКОГ ПОТЕНЦИЈАЛА АП ВОЈВОДИНЕ У 2017. ГОДИНИ

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ОД ЗНАЧАЈА ЗА РАЗВОЈ ТУРИСТИЧКОГ ПОТЕНЦИЈАЛА АП ВОЈВОДИНЕ У 2017. ГОДИНИ

Oпштина Бач обавештава привредне субјекте да је Покрајински секретаријат за привреду и туризам расписао Jавни конкурс за доделу бесповратних средстава привредним субјектима за суфинансирање пројеката од значаја за развој туристичког потенцијала АП Војводине у 2017. години.
Циљ Јавног конкурса је унапређење конкурентности туристичке понуде АП Војводине на иностраном и домаћем тржишту, кроз подстицање квалитета рада привредних субјеката.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА ПОБОЉШАЊЕ ЕКОНОМСКОГ ПОЛОЖАЈА ЖЕНА

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА  ЗА ПОБОЉШАЊЕ ЕКОНОМСКОГ ПОЛОЖАЈА ЖЕНА

Општина Бач обавештава регистрована удружења грађана да је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Сектор за антидискриминациону политику и унапређивање родне равноправности расписао  Kонкурс   за подношење предлога пројеката  за побољшање економског положаја жена.

Pages